JESTE LI VEĆ BILI?

Galerija | Concept Bar je novo mjesto u Rijeci za ispijanje fine kavice i večernje izlaske

Dobrih mjesta za uživanje u kavici nikad dosta! A kada je riječ o zanimljivim izlascima, stalno smo u potrazi za mjestom na kojem ćemo se dobro zabaviti. Jedno takvo mjesto, koje čini se objedinjuje sve naše potrebe, otvorilo se u Rijeci.

Concept Bar svečano je otvoren u srijedu 18. siječnja u užem krugu prijatelja i poznanika. Bar je to koji je kompletno preuređen u modernom i minimalističkom stilu. Danju je savršen za ispijanje dobre kave, a navečer idealan za uživanje u koktelima.

Smješten je na Trgu Šišmiša, Užarska 17A, malo odvojen i izoliran od same žile kucavice što posjetiteljima omogućuje da na velikoj terasi kafića u potpunom miru popijete kavu.

A kako su nam ekskluzivno otkrili, pored bara se preuređuje i prostor za restoran u sklopu Concept Bara koji će u ponudi imati i razne ukusne zalogajčiće i finger food.

Svakog petka i subote pripremaju odličnu zabavu i razne evente. Na repertoaru je domaća glazba, RNB i house koje će puštati DJ.

Svratite već ovog petka za prvu noć u Concept Baru!

Radno vrijeme Bara je od ponedjeljka do petka od 7 do 23 sata a petkom i subotom od 7 do 2 sata ujutro.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari