U UTORAK I SRIJEDU!

ĐIR po Starom gradu svoju 7. godišnjicu obilježit će duplim slavljem!

ĐIR po Starom gradu, najpopularniji riječki brand za izlaske, svoju će 7. godišnjicu obilježiti duplim slavljem!

Početkom jeseni 2014. godine četiri su se riječka kafića udružila kako bi zajedničkim snagama oživjeli noćni život tijekom tjedna i tako razvili ĐIR po Starom gradu, koji trenutno prednjači noćnom životu u Rijeci.

Cijeli se koncept temelji na kafićima koji zajedno surađuju od samog početka (Garcon Bar, Rakhia Bar, Stop Caffe & Club i Modesto night bar), kreativnim tematskim partyjima, a tu je i ĐIRonimo, maskota koja je odmah po pojavljivanju osvojila simpatije svih ĐIRaša.

ĐIR po Starom gradu dopratio je i otpratio brojne generacije kojima je ispunio zabavnu stranu studentskog života.

„Brojimo već 7 godinu i skoro 400 utoraka, a svaki od njih piše neku svoju priču. Obzirom da radimo do ponoći odlučili smo svoj rođendan slaviti utorak i srijedu, a duplo ĐIRanje automatski znači i duplo više zabave..“ , istaknuli su iz rečenih lokala.

Ovog će se utorka ĐIRanju pridružiti i hostese koje će dijeliti brojne nagrade za što će se pobrinuti službeni sponzor ĐIRa – Jägermeister.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari