ZABAVA ZAGARANTIRANA

DJ zvijezda Burak Yeter vraća se sa svojim zapaljivim nastupom u Diamond na Krku

Pregršt svojih velikih hitova donosi 3. kolovoza. Nizu spektakularnih i inovativnih nastupa diljem svijeta Yeter planira dodati i jedan iz svemira

Gitaru je počeo svirati već s osam godina, a kasnije se zarazio elektronikom. No iako je Burak Yeter danas slavni DJ, gitara mu je zaštitni znak pa s njome i dalje nastupa kombinirajući njezin zvuk s vrućim elektroničkim ritmovima. Tako je bilo i prošle godine u Diamond Clubu na Krku, a svoj zapaljivi šou turska zvijezda će ponoviti i ovog ljeta.

Burak Yeter će u kvarnerskoj party meki nastupiti u četvrtak, 3. kolovoza. Jedan od popularnijih DJ-a i producenata prošle je godine pokazao recept za pravu zabavu oduševivši prepuni Diamond u koji se vraća s hrpom svojih svjetski poznatih hitova. Tuesday, Crush i Friday Night samo su neki od njih koji će podići atmosferu u klubu iznad Malinske.

Prve korake u stvaranju glazbe Yeter je napravio uz rap grupu koju je sam oformio, no uskoro je krenuo s produkcijom elektroničke glazbe i DJ nastupima. Uz niz svojih hitova remiksirao je mnoge velikane poput Depeche Mode, Adele, Franka Sinatre i Jamesa Browna.

Sklon inovacijama, pokrenuo je i projekt koncerata sa simfonijskim orkestrom na kojima u svojim aranžmanima kombinira klasičan zvuk s elektroničkom glazbom. U stalnom stremljenju prema novim visinama plan mu je napraviti nastup uživo iz svemira, tj. iz svemirske kapsule na visini od čak 17.00 metara.

Burakova je ideja da ne postoji mjesto gdje glazba ne može doprijeti. Donosi je tako još jednom i u Diamond te time otvara seriju sjajnih gostovanja tijekom kolovoza. Već 6. kolovoza stiže planetarna zvijezda Steve Aoki, a 11. kolovoza i senzacionalni francuski duo Ofenbach. U sklopu festivala Sea Dance Exile nastupit će i Willy William, Fedde le Grand i Alok, a niz velikih imena krajem mjeseca zatvara Topic.

Ulaznice za nastup Buraka Yetera dostupne su putem poveznice: www.entrio.hr/event/burak-yeter-diamond-club-14790

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari