Djeci s onkologije uljepšali blagdane pjesmom: ‘Uskoro pjevamo negdje vani, slaveći pobjedu!’

Foto: Facebook screenshot

Dirljiv video na Facebooku objavila je jedna djelatnica dječje onkologije

Blagdansko doba vrijeme je radosti, no nije svima lako, pogotovo onim bolesnima.

Ipak, da pjesma pomaže i kad je najteže pokazala su djeca s Odjela za dječju onkologiju na zagrebačkom Rebru.

Dirljiv video na Facebooku objavila je jedna djelatnica odjela.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsamoo.elmaa%2Fvideos%2F2420401921544186%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”316″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”

Ovim videom želim vam donekle predstaviti sve ono o čemu pričam, a velika je razlika kada samo čitaš i onda kada vidiš. Ovo je moj odjel, drugi dom reklo bi se… Ideja je bila da samo Valentinu otpjevamo njegovu pjesmu ispred prozora, međutim, djeca s odjela kakva jesu, htjela su i da unutra zapjevamo, pa smo zapjevali!

Čudno mi je biti ona koja ulazi i izlazi s odjela, navikla sam biti ona s odjela. I u svakome od njih vidim neki dio sebe tijekom liječenja.

Samo želim ukazati na to koliko ste jaki samim time što ste izašli na hodnik i pjevali bez obzira na sve, a odmah zatim i na svemu što svaki dan prolazite, a samo vi znate što je to.

Vjerujte mi, sve ovo jednom postaje jučer i čini vas boljim osobama, koliko god sad nezamislivo bilo, uskoro pjevamo negdje vani, slaveći pobjedu jednu po jednu.

Vi ste moja malena snažna obitelj i znajte da uvijek možete računati na mene. I slabi, jači smo. Zapamtite to.

Hvala svima i učite od ove djece, jer oni su dokaz da se uvijek, ali uvijek nađe neki razlog za osmijeh, ponešto za zahvalnost i vremena za ljubav, kakva god situacija bila“, napisala je Elma Tomić.

Zaklada dječje onkologije i hematologije skuplja donacije kako bi se na Rebru uspio izgraditi novi odjel, koji će dušama koje na njemu borave pružiti ono što nemaju, a itekako im treba.

Svojim donacijama možete pomoći i vi!

DJEČJA ONKOLOGIJA REBRO
Ksaver 210, 10000 Zagreb
HR7323400091110973865
SWIFT: PBZGHR2X

Donirati novac možete i na internetskim stranicama zaklade.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari