DOK MU JE ŽENA RAĐALA, ON LOVIO POKEMONE! Pokemon manija ponovno zavladala svijetom

Izlaskom nove Pokemon igre za pametne telefone stvari su se izmakle kontroli, pa je tako ovaj ‘Pokemon trener’ lovio Pidgeyja tamo gdje biste najmanje očekivali

Angry Birds i Candy Crush sklonite se, svijetom je zavladala nova stara manija i zove se Pokemon! Naime, Nintendo izdao Pokemon Go, prvu Pokemon igru za pametne telefone u kojoj ulazite u ulogu pravog Pokemon trenera loveći Pokemone u stvarnom svijetu. Igra je u samo 24 sata zasjela na prvo mjesto top lista Googleove i Appleove App trgovine, a Nintendove dionice su skočile za rekordnih 33 posto što predstavlja najveći skok od 1983.

Međutim, bilo je pitanje vremena kada će manija preći ‘granice dobro ukusa’. Svjedočimo brojnim dojavama kako igrači ulaze u privatna dvorišta drugih igrača loveći rijetke Pokemone, neki su se zaustavljali na samoj autocesti radi Pikachua, a neke su trgovine postavile natpise kako kupci moraju nešto kupiti ako misle uloviti Pokemona koji se u njima nalazi.

No sljedeći slučaj je uistinu jedinstven; Naime, Jonathan Theriot je pokušao uloviti Pokemona u bolnici – dok mu je žena čekala carski rez. Jonathan je otvorio aplikaciju i na krevetu svoje žene ugledao je Pidgeyja.

poke2

(IZVOR: Jonathan Theriot)

“Ne mogu vjerovati, Pidgey je na tvom krevetu”, rekao je Jonathan i potom napravio screenshot i pokazao ženi Jessici.

Fotografija je vrlo brzo postala viralna, a brojni korisnici su bili ljuti kako je mogao hvatati Pokemone dok mu je žena bila u trudovima.

Stoga je većinu zanimalo kako je Jessica reagirala. U intervjuu za Buzzfeed Jonathan tvrdi da se smijala.

“Kad je shvatila što radim samo je zavrtila očima i pustila me na miru”, rekao je Jonathan.

Nedugo nakon što je fotografija obišla svijet, Jessica je rodila kćer koja će zasigurno baš poput tate postati uspješan Pokemon trener.

poke3

(Izvor: Jonathan Theriot)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari