GASTRO-PATROLA U 'SPAGHU'

FINO, FINO! Popularni riječki restoran u sezoni šparoga pripremio slasna jela temeljena na toj zdravoj namirnici

Proljeće na tanjuru: testirali smo sezonska jela sa šparogama u popularnom Spaghu i oduševili se!

Stiglo je proljeće i s njim sezona šparoga – kratka, ali slasna!

Ove zelene proljetne stabiljke prava su riznica zdravlja: šparoge su bogate vitaminima, vlaknima i antioksidansima, a zbog niskog udjela kalorija savršeni su i za one koji paze na liniju. Pored toga što su zdrave, šparoge su i iznimno ukusne – posebno kada su pripremljene s pažnjom i maštom.

Zato smo odlučili testirati sezonsku ponudu jela sa šparogama u popularnom riječkom restoranu Spagho. i vjerujte nam – gastro užitak je zagarantiran!

Evo naših dojmova:

Krem juha od šparoga – Bogata, kremasta i savršeno izbalansirana. Idealna za početak obroka, posebno ako vani još uvijek osjećate prve proljetne povjetarce.

Rižoto s škampima i šparogama –  Savršena tekstura, prepuno okusa, a škampi i šparoge se odlično nadopunjavaju. Pravo proljetno jelo koje bismo jeli opet i opet!

Domaći ravioli s biftekom i šparogama  – Wow! Biftek u raju! Meso je mekano kao maslac, a kombinacija s bogatim punjenjem i šparogama pravi je comfort food s dozom luksuza.

Salata sa šparogama, džemom od smokve i narančom –  Za one koji vole osvježavajuće, citrusne note – ovo je lagano, ali jako zanimljivo jelo koje otvara nepce i ostavlja prostor za više.

Rižoto sa šparogama i povrćem  – Vegetarijanski klasik koji ne razočarava. Puno povrća, kremasta baza i šparoge u punoj snazi – zdrav izbor s punim okusom.

Sezonska ponuda sa šparogama je trenutno aktivna – i ako volite sezonske sastojke, ne propustite priliku isprobati ova jela dok su još dostupna.

Šparoge traju kratko, a ovi okusi ostaju u pamćenju dugo!

Iz naše mreže
Preporučeno
Video dana
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari