JOŠ 10 DANA

Food Truck Festival na Trsatu ostaje sve do 12. rujna! Evo što vas čeka ovog vikenda

Idi na originalni članak

Iako jesen polako kuca na vrata, to ne znači da uživanje u dobroj klopi, cugi i mjuzi mora stati! Na radost svih zaljubljenika u festivalski štih Nugentovog parka na Trsatu Food Truck Festival Rijeka potrajat će sve do 12. rujna. Brojni posjetitelji iz Rijeke i okolice, ali i znatiželjni turisti, rado posjećuju festival i uživaju u svim čarima koje pruža – izvrsnim zalogajima, osvježavajućim pićima najljepšem zalasku sunca i ne manje važno – odličnom programu koje su organizatori pripremili.

Oglas

Tako i ovog vikenda slijedi šarolik sadržaj, čija uvertira slijedi već večeras kada su na rasporedu najbolji MTV hitovi i to u režiji resident DJ-a iz Rakhia Bara – DJ Dominatora.

A kako bi se klinci i klinceze pripremili za novu školsku godinu i proveli posljednje ljetne trenutke na najljepši mogući način, na Food Truck Festivalu slijedi Family weekend posvećen upravo najmlađima!

U subotu u goste dolazi poznati riječki mađioničar i iluzionist Andrej Škedel koji će s početkom u 13.30 h posjetitelje uvesti u svijet magije i iluzije. Ukoliko ne stignete na prvi termin, ne brinite se, jer će ponovno nastupati u 15.30 h. Od 14.00 h do 17.00 h će u Kids corneru biti radionica izrade narukvica prijateljstva koju će voditi Udruga Foliot.

VIDEO DANA:

Subotnja večer rezervirana je za uživanje u hitovima iz režije Super Cover Banda, u čemu će zasigurno uživati svi – i mali i veliki!

U sklopu Familiy Weekenda pripremljen je i program za nedjelju, a riječ je o predstavi Los Flacos s početkom u 14.00 h. Flaca i Flaco su klauni koji će iznova oduševiti svojim veselim akrobacijama i cirkuskim vještinama. Od 14.00 h do 17.00 h će u Kids corneru biti radionica izrade zmajeva, a nakon dječjeg programa će se za dobru glazbu pobrinuti Alen Brentini s početkom od 20.00 h.

Sljedeći tjedan također će obilovati zabavnim sadržajem za sve uzraste, a kako bismo ispratili ljeto i dočekali jesen u dobrom raspoloženju, organizatori su pripremili brojna glazbena, natjecateljska i zabavna iznenađenja! Food Truck festival možete posjetiti svakoga dana od 16.00 h do 24.00 h, a vikendom od 12.00 h do 24.00 h.

I.B.

Exit mobile version