„8. FIĆOM NA KRK“: U subotu ljubitelji „fićeka“ defiliraju Čavlima, Rijekom i otokom Krkom!

Riječ je o velikom godišnjem skupu članova kluba OTK “Riječka Fićo scena” na koji dolaze sudionici iz cijele Hrvatske ali i drugih zemalja – Slovenije, Austrije, Švicarske, Srbije…

U subotu 30. lipnja održat će se manifestacija “8. skup Fićom na Krk” u organizaciji kluba OTK “Riječka Fićo scena” na koji dolaze sudionici iz cijele Hrvatske ali i drugih zemalja – Slovenije, Austrije, Švicarske, Srbije…

Manifestacija koja uključuje defile ljubitelja „fićeka“ održat će se u Čavlima, Rijeci i na otoku Krku. Skup počinje u jutarnjim satima u Čavlima, a organizatori obavještavaju sudionike da će prilikom okupljanja od 8 do 9 sati ujutro „dobiti identifikacijsku naljepnicu susreta kojom ostvaruju pravo na ulazak u pješačku zonu i izložbu vozila u gradu Rijeci. Dobivene naljepnice treba postaviti nana vidljivo mjesto na vozilu tijekom susreta.“.

Riječani i njihovi gosti moći će popularne „fićeke“ razgledati u subotu ujutro od 10 do 12 sati na Trgu 111. Brigade Hrvatske vojske.

Evo i cjelokupnog programa događanja:

Ove godine središnja smotra „fićeka“ na Krku održat će se na novoj lokaciji, u blizini Čižića odnosno na cesti od Čižića prema Rudinama u općini Dobrinj.

Manifestaciju će, za svaki slučaj, pratiti i servisno vozilo – malo bolje opremljeni „fićo“!

Više o manifestaciji na Facebook stranici događaja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views