NOVO U RIJECI

Doktor za burgere stigao u riječki Stari grad!

Riječki Stari grad od ovog tjedna nudi još bogatiju ugostiteljsku ponudu zahvaljujući otvorenju dr. Burgera

Pitate se otkud ime dr. Burger? Nekadašnji student medicine, a danas poznatiji kao doktor za burgere svoju je ljubav prema hrani, na sreću svih gurmana, implementirao u novi projekt.

Svega par dana nakon otvorenja svi pričaju o ‘Pulled porku’, burgeru koji je oduševio Riječane. Osim ‘Pulled porka’, iz gourmet ponude se izdvajaju ‘Doktorski’, ‘Istriano’ i ‘Lovački’ burger.

Pulled pork

Zahvaljujući dr. Burgeru se u Rijeci po prvi puta pojavljuje burger s kobasicom od divljači, zanimljivog naziva – ‘Sausage ring’.

Sausage ring

S obzirom da su se pobrinuli za raznovrsnost ponude, na njihovom meniju nalaze se i fine salate šaljivih naziva – ‘Raketa do ljeta’, ‘Pjege na vege’ i ‘Fina iz dubina’.

Lovački

“Za pripremu hrane koristimo svježe lokalne namirnice, a specijalizirali smo se za originalnost glede naših recepata te smo okuse svih jela obogatili vlastitim umacima. Osim standarde ponude, pripremat ćemo i originalne sezonske recepte kako bi gostima približili sezonske namirnice, pružili nove okuse i još kreativniju ponudu.”, ističu iz dr. Burgera.

Fina iz dubina – salata

Za sve one koji se ne stignu spustiti do Starog grada, ponudu dr. Burgera mogu potražiti i putem Wolt aplikacije.

Dok su na stazi trenutne epidemiološke mjere, radno vrijeme svim radnim danima je od 10 – 22h i subotom od 16 – 22h.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari