NOVO U RIJECI

Doktor za burgere stigao u riječki Stari grad!

Idi na originalni članak

Riječki Stari grad od ovog tjedna nudi još bogatiju ugostiteljsku ponudu zahvaljujući otvorenju dr. Burgera

Oglas

Pitate se otkud ime dr. Burger? Nekadašnji student medicine, a danas poznatiji kao doktor za burgere svoju je ljubav prema hrani, na sreću svih gurmana, implementirao u novi projekt.

Svega par dana nakon otvorenja svi pričaju o ‘Pulled porku’, burgeru koji je oduševio Riječane. Osim ‘Pulled porka’, iz gourmet ponude se izdvajaju ‘Doktorski’, ‘Istriano’ i ‘Lovački’ burger.

Pulled pork

Zahvaljujući dr. Burgeru se u Rijeci po prvi puta pojavljuje burger s kobasicom od divljači, zanimljivog naziva – ‘Sausage ring’.

Sausage ring

S obzirom da su se pobrinuli za raznovrsnost ponude, na njihovom meniju nalaze se i fine salate šaljivih naziva – ‘Raketa do ljeta’, ‘Pjege na vege’ i ‘Fina iz dubina’.

Lovački

“Za pripremu hrane koristimo svježe lokalne namirnice, a specijalizirali smo se za originalnost glede naših recepata te smo okuse svih jela obogatili vlastitim umacima. Osim standarde ponude, pripremat ćemo i originalne sezonske recepte kako bi gostima približili sezonske namirnice, pružili nove okuse i još kreativniju ponudu.”, ističu iz dr. Burgera.

Fina iz dubina – salata

Za sve one koji se ne stignu spustiti do Starog grada, ponudu dr. Burgera mogu potražiti i putem Wolt aplikacije.

Dok su na stazi trenutne epidemiološke mjere, radno vrijeme svim radnim danima je od 10 – 22h i subotom od 16 – 22h.

Exit mobile version