STIGLI VRUĆI DANI

Galerija | Nisu samo jahte privlačne: Pogledajte “vruće” fotografije iz riječke luke!

Foto: Mateo Levak/Riportal

Posada je bila polugola! Pomislili smo, ovo je nešto što će Riječanke, ali i poneki Riječani, rado pogledati…

“Puklo nas je danas prekrasno vrijeme”, i kao i mnogi drugi Riječani i Riječanke i mi smo odlučili prošetati Korzom, Rivom, Molo longom… i vidjeti što se događa u našem gradu.

Kako je već neko vrijeme iznimno velik broj luksuznih i atraktivnih jahti privezan u riječkoj luci odnosno Molo Longu, zadržali smo se nešto dulje baš tamo.

Foto: Mateo Levak/Riportal

Na samom terminalu svojom ljepotom ističe se jahta Golden Rose, ali je danas pažnju prolaznic(k)a plijenila i zbog jednog posebnog prizora. Posada je odlučila iskoristiti ljetni ugođaj za pranje ploveće “ljepotice”. Jedan član posade je visio na užadi na boku jahte kako bi dobro “izglancao” oplatu broda, a prolaznike je zainteresirao ovaj prizor: zaustavljali su se, promatrali “viseći pothvat”, fotografirali “operaciju” i komentirali viđeno.

Momak koji je visio na boku jahkte, kada nas je primijetio, bio je više nego raspoložen za “malu ćakulu”. I rado je pozirao!  Jack, tako nam se predstavio,  kazao je kako bi rado pogledao ove fotografije na Riportalu pa smo mu objasnili kako nas je lako pronaći na webu i na Facebooku, i kako u večernjim satima može “prosurfati” Riportalom koji će objaviti fotografije.


(Jack, we hope you see the photos)

No nije Jack bio jedini u poslu na privezanim jahtama. Vrlo lako u oči je upala još jedna ekipa zaposlena čišćenjem palube luksuzne jahte, no ova posada istaknula se još nečim – momci su bili praktički polugoli!

Nije to promaklo našoj novinarsko-fotografskoj ekipi. A kako su naši novinari i fotografi pravi profesionalci, zabilježili su fotografijama ove trenutke uz (ispravnu) pomisao: “Ovo je nešto što će Riječanke, ali i poneki Riječani rado pogledati…”

Vrijedni momci su upregnuli svoje šmrkove i četke, a onako mišićavi, preplanuli i u formi,  privlačili su poglede prolaznic(k)a. Uputili smo se do točke s koje ćemo još bolje “uhvatiti” ove “vruće dečke” za naše znatiželjne čitateljice i čitatelje, kada nas je primijetio  član posade na najvišoj točki broda, očito trenutno glavni (ali i “glavna faca”) na brodu.

Kada je shvatio da je objekt foto-sessiona, spremno je prihvatio tu ulogu i sa smiješkom počeo pozirati za što zanimljivije snimke.

No kako ovom mišićavom mornaru poziranje ipak nije osnovno zanimanje, nakon nekog vremena se zasitio, obukao majicui otišao s palube. “Bilo je dosta”, kao da je poručio.

Zahvaljujući raspoloženim članovima posade nekoliko jahti u riječkoj luci – od kojih bi neki mogli biti i modeli za ženske časopise, primjetio je ženski dio naše ekipe – danas smo vam mogli donijeti ove ekskluzivne, pa gotovo “vruće” fotke iz riječke luke…

Riječanke i Riječani, uživajte u nadolazećem ljetu i  ljetnoj atmosferi koja – barem nas – već uvelike “puca”….

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari