Nova Miss Hrvatske je Katarina Mamić, predstavnica Ličko-senjske županije!

Foto: Boris Mataković

Katarina Mamić nova je Miss Hrvatske i našu će zemlju predstavljati 14. prosinca na Izboru za Miss Svijeta u Londonu

Katarina Mamić predstavnica je ličko senjske županije i ona je ujedno 28. hrvatska ljepotica koju Lijepa Naša šalje na ovaj prestižan izbor ljepote. Katarina je studentica novinarstva, u slobodno vrijeme bavi se modelingom. Katarina obožava djecu pa ni ne čudi da ju vesele trenuci u kojima je okružuju mališani. Da joj se posreći na lotu zgoditak bi uložila u obrazovanje.

Prva pratilja je Marija Rogić iz Zagreba, dok je lentu druge pratilje ponijela Iva Mijolović iz zadarske županije. Titulu Miss fotogeničnosti, prema izboru čitatelja portala žena.hr, odnijela je Tea Pavičić iz Slavonskog Broda.

Izbor za Miss Hrvatske održao se na otoku Lošinju što je ujedno i prvi put da se ovaj izbor ljepote održava na nekom od hrvatskih otoka. Cijeli program vodila je Uršula Tolj, a u zabavnom dijelu programa nastupili su Antonija Dora Pleško te Damir Kedžo.

Foto: Boris Mataković

Četrnaest natjecateljica nosile su cipele Shoe Selection, te kolekcije Galko, Lella Design, Zorana Aragovića te Ivice Skoke. Za šminku su bili zaduženi vizažisti učilišta Profokus, a za frizure su zaslužni frizeri salona Marcela. Nova Miss Hrvatske provest će punih mjesec dana u Ujedinjenom Kraljevstvu gdje će se pripremati za Izbor Miss Svijeta.

Nova Miss dobila je stipendiju na Poslovnom veleučilištu Zagreb, godinu dana korištenja automobila Opel Mokka X, kozmetiku Ziaja, kozmetiku Silky za kosu, godinu dana korištenja svih usluga u frizerskom salonu Marcela, godinu dana korištenja usluga u MBS centru, cipele Shoe Selection u vrijednosti od 2500kn, poklon komplet zlatarne Prahir, poklon paket Muller, narukvice Amarthina collection, poklon paket Essence kozmetike, stipendiju učilišta Profokus, vikend u Top terme Topusko, usluge Dr. Žgaljardića, usluge dentalne ordinacije Poliklinike Niveus, poklon paket Blista te dakako sve edukacije za svjetsko natjecanje kao i opremanje kompletno sa svim što joj je potrebno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Katarina Mamić (@mamic.katarina)

Većina odjeće koju nosi nakon povratka ostaje njoj kao nagrada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

@bitemystyle1 ?#missworldcroatia

Objavu dijeli Katarina Mamić (@mamic.katarina)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Katarina Mamić (@mamic.katarina)

Foto: Boris Mataković

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari