Platak postao nacionalno izletište broj 1!

Panoramska vožnja žičarom prezentirala se u novom ruhu. Petnaest minuta ugodne vožnje uz lagani povjetarac brojne posjetitelje odveo je na raspjevani vrh

Sportsko-turistička manifestacija „Sva lica Platka – žičarom do vrha“ postigla je veliki uspjeh! Otkrili smo Sva lica Platka 2017…

Na dnu Radeševa brzo se stvorila gužva i nadmašila sva očekivanja prvog izdanja ove vesele manifestacije. Posebno izdanje panoramske vožnje započelo je u 14:30. Posjetiocima su stajanje u redu zasladile Cacao praline.

Panoramska vožnja žičarom prezentirala se u novom ruhu. Petnaest minuta ugodne vožnje uz lagani povjetarac brojne posjetitelje odveo je na raspjevani vrh.

Ivan Delić na akustičnoj gitari priuštio je ugodnu atmosferu u kojoj su se svi mogli opustiti uz najbolji pogled na Kvarneru.

Najmlađi ipak nisu bili spremni besposleno sjediti na 1350 m pa je organizator pripremio i Kutak za kreativno šaranje. Crteže, medalje, piši, riši, briši kreacije poklanjali su tetama voditeljicama, roditeljima ili čak simpatijama, a zauzvrat bili nagrađeni poklon bonovima za tubing, trampolin ili vožnju autićima.

Na turističkoj stazi nikad veća gužva: odrasli, djeca, kućni ljubimci, čak i pokoji biciklist uspješno su zaokružili posljednju aktivnost Sva lica Platka. Lagana šetnja za kraj dana, tjedna, možda čak i posljednjeg ljetnog vikenda privela je organizirane aktivnosti na brdu uživanja kraju.

Foto: Arsen Miletić

Sva lica Platka kreću nove izazove. Kutija dobrih ideja, spremno je dočekala poruke i želje posjetitelja. Društvo sportske rekreacije Kvarner sigurno će izvući neko novo lice za 2018. godinu…

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views