Platak postao nacionalno izletište broj 1!

Idi na originalni članak

Panoramska vožnja žičarom prezentirala se u novom ruhu. Petnaest minuta ugodne vožnje uz lagani povjetarac brojne posjetitelje odveo je na raspjevani vrh

Oglas

Sportsko-turistička manifestacija „Sva lica Platka – žičarom do vrha“ postigla je veliki uspjeh! Otkrili smo Sva lica Platka 2017…

Na dnu Radeševa brzo se stvorila gužva i nadmašila sva očekivanja prvog izdanja ove vesele manifestacije. Posebno izdanje panoramske vožnje započelo je u 14:30. Posjetiocima su stajanje u redu zasladile Cacao praline.

Panoramska vožnja žičarom prezentirala se u novom ruhu. Petnaest minuta ugodne vožnje uz lagani povjetarac brojne posjetitelje odveo je na raspjevani vrh.

Ivan Delić na akustičnoj gitari priuštio je ugodnu atmosferu u kojoj su se svi mogli opustiti uz najbolji pogled na Kvarneru.

Najmlađi ipak nisu bili spremni besposleno sjediti na 1350 m pa je organizator pripremio i Kutak za kreativno šaranje. Crteže, medalje, piši, riši, briši kreacije poklanjali su tetama voditeljicama, roditeljima ili čak simpatijama, a zauzvrat bili nagrađeni poklon bonovima za tubing, trampolin ili vožnju autićima.

Na turističkoj stazi nikad veća gužva: odrasli, djeca, kućni ljubimci, čak i pokoji biciklist uspješno su zaokružili posljednju aktivnost Sva lica Platka. Lagana šetnja za kraj dana, tjedna, možda čak i posljednjeg ljetnog vikenda privela je organizirane aktivnosti na brdu uživanja kraju.

Foto: Arsen Miletić

Sva lica Platka kreću nove izazove. Kutija dobrih ideja, spremno je dočekala poruke i želje posjetitelja. Društvo sportske rekreacije Kvarner sigurno će izvući neko novo lice za 2018. godinu…

Exit mobile version