RIJEČANI, SAMO JAKO! Na Brajdici je najveći i najopremljeniji fitness centar u gradu – vrijeme je za vježbanje!

Posjetili smo Fitness XXL na Brajdici koji je otvoren u rujnu prošle godine a među Riječanima je već stekao veliku popularnost

 

Odmah po otvorenju zadobio je simpatije mnogih građana zbog velikog i besplatnog parkinga, velike ponude grupnih treninga različitih programa te ono najvažnije –  ljubaznog i stručnog osoblja koje je na svakodnevnom raspolaganju vježbačima svih dobnih kategorija.

Inače fitness centar se nalazi na adresi Brajdica 5, u zgradi u kojoj djeluje i adrenalinski park.

Foto: FB Dajana Čavić

S voditeljicom Dajanom Čavić porazgovarali smo o djelovanju fitnessa te programima koje nude.

Svestrana Dajana, Goranka podrijetlom iz Mrkoplja, poznata je vizažistica, manekenka te bivša sportašica koja trenutno završava Kineziološki fakultet u Zagrebu, a nedavno je u svoje ruke preuzela odgovoran posao vođenja fitness centra. Kaže nam kako još nastoji pohvatati sve organizacijske konce uz pomoć svog tima te kako joj nekad nije lako izbalansirati privatni i zahtjevan poslovni život.

Inače, XXL fitness počeo je s djelovanjem u Zagrebu, u prostorima Zagrebačkog velesajma, a potom se franšiza proširila na Split i Osijek, a krajem prošle godine i na naš grad.

 

Po čemu je fitness XXL poseban? Voditeljica nam kaže kako su u kratko vrijeme uspjeli privući znatan broj ljudi upravo zbog individualne nesposrednosti s kojom im pristupaju, a nastoje im pružiti informacije o prehrani te načinima i planovima vježbanja.

“Osim što smo površinom najveći fitness u gradu, imamo definitivno najpovoljnije cijene članarina a pružamo i široku ponudu treninga koji su uključeni u cijenu članarine. Važno je napomenuti kako imamo i popuste za učenike, studente i umirovljenike koji nam dolaze te obiteljske pakete. To nas doista čini različitima od konkurencije u gradu. Također naš profesionalni tim trenera dostupan je svakodnevno za sva pitanja i potrebe vježbača”, kaže nam Dajana.

Što možete vježbati u XXL-u? Izbor je stvarno velik a skoro svi nazivi su na engleskom jeziku, pa ukoliko ne razumijete što znače a zanima vas, morati ćete doći u teretanu i probati ih. Ima tu svega, od klasičnog fitnessa, body pumpa (bildanja mišićne mase), body extremea (kardiovaskularni treninzi) , yoge, pilatesa, zumbe, kickboxinga, fat burninga (sagorijevanja masnoće) do individualnih i grupnih treninga, prilagođenih potrebama grupe.

Radno vrijeme fitnessa jest od ponedjeljka do petka od 7 do 23, subotom od 9 do 22 te nedjeljom od 15 do 22 sata.

Plaćanje članarine moguće je u gotovini te karticama a cijene se kreću od 150 do 250 kuna ovisno o načinu treninga, dobnom izrastu i osobnim željama.

Više informacija o fitnessu možete saznati na Instagramu   i facebook profilu XXL Fitness Rijeka

 

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja