Riječki River Pub zatvara gornji kat i svirkom otvara Ljetnu terasu

Foto: Facebook

Povodom zatvranja gornjeg kata u petak će u Riveru svirati “Dijagnoze”, a povodom otvaranja Ljetne terase u subotu – CONS Acoustic

Stiglo je ljeto, pa se kao i svake godine u lipnju sa gornjeg kata gosti River puba spuštaju na Ljetnu terasu gdje će se sve do jeseni održavati svi programi i live nastupi! Ali prije toga održat će se još jedan glasni i žestoki koncert na katu, zato su još jednom u goste pozvani odlični riječki sastav DIJAGNOZE!

Osnovani su 2017, a ovaj “doktorski” sastav svojom energijom i entuzijazmom donosi obrade popularnih pjesama okupane masnom distorzijom. Sigurni smo da će publiku dignuti na noge i zažariti pete do ranih jutarnjih sati uz zvučne melodije stranih i domaćih izvođača, a evo njih par koji će se naći na njihovoj playlisti – RHCP, The Black Keys, Daft Punk, Britney Spears, Pink, Jinx, Dino Dvornik, Majke, Linkin park, Led Zeppelin…

 

Ulaz je besplatan, a druženje traje sve do 4.00 sati.

Prvi koncert na LJETNOJ TERASI River puba održat će poznati riječki akustični dvojac CONS ACOUSTIC u subotu 22. lipnja.

Cons nastaju kao inačica benda Sillycons, riječkog alternativnog rock benda, pobjednika Ri-Rocka.

U ovoj akustičnoj varijanti Consi će izvoditi pjesme grupa Red Hot Chilli Peppers, U2, The White Stripes, Oasis, The Rolling Stones i mnogih drugih svjetski poznatih autora, te i nešto domaćih rock pjesama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari