U petak na Trsatu Zmajfest uz besplatnu degustaciju novih piva!

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Progam u The Beertiju na Trsatu počinje u 19 sati a svirkom će ga začiniti Grapevine Babies

U petak 8. veljače s točnim početkom u 19 sati u The Beertiju na Trsatu dolazi ekskluzivna pivska delegacija iz Zmajske pivovare predstaviti četiri svoja pivska favorita, educirati nas o pivarstvu i craft kulturi te pričati o tome kako je biti u vrhu craft pivarstva u Hrvatskoj.

Zmajska pivovara je prva hrvatska craft pivovara i od svog otvaranja čvrsto održavaju svoj status jedne od najboljih hrvatskih craft pivovara i proizvođača ponajboljih domaćih piva.

Gospoda Zmajevi sa sobom donose sljedeće delicije, koje ćemo naravno BESPLATNO degustirati:
? Zmajsko Pale Ale
? Šank?! – Irish Red Ale proizveden u suradnji s pankerima Šank
? Pozoj – India Pale Ale
? New World Stout – American Stout

Ova četiri piva će cijelu večer biti na akcijskom popustu, i sva četiri točena, ne u bocama.

Nakon degustacije i predavanja, u 22.00 glazbenu potporu Zmajevima u Rijeci pružaju već kultni domaći funkeri Grapevine Babies.

Grapevine Babies je funk grupa koja dolazi iz Rijeke. Nekoliko zaljubljenika u funk glazbu se našlo i odlučilo okušati u stvaranju autorske glazbe. S vremenom i konstantnom promjenom postave, grupa je došla do svoje današnje forme od 12 eklektičnih glazbenika.

Frontmen i prateći gitarista benda Luka Adžić-Kapitanović je zaslužan za aranžmane i tekstove pjesama. Groove podloga benda sastoji se od bubnjara Kristijana Baljarevskog, perkusioniste Ivana Polonija i basiste Antonia Frlana. Leđa im čuva puhačka linija koju čine trubač Krešimir Kunda, trombonist Petar Tepšić, tenor saksofonist Franjo Črnjarić te alt saksofonistica Petra Zoretić. Za podizanje dlaka na rukama zaslužan je glavni gitarist Dario Arifović, a soul premaz daju tri vokalistice – Lucija Morić, Dana Adžić-Kapitanović i Katja Kovacs.

Energični fanki rifovi, neobični ritmovi i harmonije te žestoke rock solaže, samo su dio arsenalau opusu koji nudi spoj navedenih umova. Inspiraciju nalaze u raznim žanrovima i izvođačima poput: Funkadelic & Parliament, Frank Zappa, RHCP, Stevie Wonder, Talking Heads, Sly and the Family Stone i mnogih drugih.

Ulaz na Zmajfest u The Beertiji je slobodan!

VIDEO DANA: 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari