NA TRGU RIJEČKE REZOLUCIJE

U Rijeci otvoren Pivo&Burger Fest; Pred nama sedam dana gastro i pivskih užitaka!

Foto: Nel Pavletić/PIXELL

Danas poslijepodne na Trgu Riječke rezolucije otvoren je Pivo&Burger Fest Rijeka koji u središtu grada ostaje do 21. listopada

Ulaz na Pivo & Burger Fest je slobodan a posjetitelji će moći uživati u bogatoj ponudi burgera uparenima s vrhunskom ponudom craft piva. Pored slasnih zalogaja, tu je i prateći zabavni odnosno glazbeni program svakoga dana festivala.

Bogata ponuda burgera

Savršen spoj sočne hrane, pića i glazbe u samom centru grada, manifestacija je koju ćete pamtiti. Ponuda burgera bit će zaista raznovrsna i svatko će moći pronaći okus za sebe te ga upariti s vrhunskom domaćom ili stranom pivom.

Foto: Nel Pavletić/PIXELL

Posjetitelji će moći probati i burger od boškarina, beefsteak burger, ljute varijante s jalapeño papričicom ili istarske okuse obogaćene tartufima. Gastro entuzijasti imat će prilike isprobati i nešto drugačije burgere s kobasicom od divljači i BBQ umakom s dodatkom borovnice.

Uz zaista bogatu mesnu ponudu koja će oduševiti i najveće burger ljubitelje, neće izostati niti ponuda fish i vegetarijanskih burgera.

Foto: Nel Pavletić/PIXELL

Kako bi gastronomsko iskustvo zaista bilo zaokruženo, posjetitelji će moći isprobati i različite jesenske street zalogaje poput kokica i kestena. Neće izostati i slatke ponude gdje se ističu 3 vrste Bubble vafla i slasna Bombardino krema.

Najbolje od domaćih pivovara

Među pivskim sudionicima moći će se pronaći najbolje od domaćih brew i craft pivovara, ali i brojne strane pive. Istančani okusi pomno odabranih piva zamišljeni su kao savršena nadopuna uz sočne zalogaje.

Foto: Nel Pavletić/PIXELL

Vikend će nas počastiti sunčanim i suhim vremenom i ne sumnjamo da će sočne arome s Trga Riječke rezolucije pronaći svoj put do Korza i namamiti brojne posjetitelje željne vrhunskog gastronomskog iskustva.

Foto: Nel Pavletić/PIXELL
Foto: Nel Pavletić/PIXELL
Foto: Nel Pavletić/PIXELL
Foto: Nel Pavletić/PIXELL
Foto: Nel Pavletić/PIXELL
Foto: Nel Pavletić/PIXELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari