(FOTO, VIDEO) “ČUDO” NA ZAMETU! Auto koji vozi “i po krovovima” jedna od najvećih atrakcija 7. Exclusive Auto Moto Showa

Foto: Riječanin

U četvrtak predvečer otvorena su vrata 7. Exclusive Auto Moto Showa

Uz besplatan ulaz, posjetitelji će tijekom četiri dana u zametskoj dvorani moći vidjeti ponudu najznačajnijih auto kuća i brojne hrvatske premijere,  o čemu više pročitajte OVDJE!

Jedna od najvećih atrakcija sajma na Zametu svakako je BRP CAN AM Maverick SSV vozilo , nevjerojatni terenac sposoban savladati i najstrmije uspone pa se prodavatelji znaju našaliti da “s njime možete i na krovove kada je na cesti gust promet “, čemu svjedoči i mala demonstracija koju smo danas na Zametu zabilježili video snimkom.

Inače, Maverick (SxS) vozilo pobijedilo je u siječnju na 41. izdanju Dakar Rallya u Južnoj Americi drugu godinu zaredom. Od svog predstavljanja u kolovozu 2016., Can-Am Maverick vozilo je obilježilo brojne pobjede na trkama, osvajajući četiri velika prvenstva u Sjevernoj Americi, kao i nekoliko trka u drugim dijelovima svijeta, kao što je Dakar reli 2018. godine.

Vozila Can-Am Maverick proizvodi tvrtka BRP čije se djelatnosti šire u oblasti projektiranja, razvoja, proizvodnje, distribucije i marketinga pogonskih vozila i pogonskih sistema, izgrađena na više od 75 godina tradicije. Portfelji BRP-a uključuju Ski-Doo i Lynx motorne sanjke, plovila Sea-Doo, terenska vozila Can-Am UTV i SSV vozila, Can-Am Spyder Roadsters, Evinrude i Rotax pogonske sisteme kao i Rotax motore za karting, motocikle I rekreacijske zrakoplove.

Pogledajte VIDEO: