MJESTO ZA OPUŠTANJE I UŽIVANJE

(FOTO, VIDEO) Na Trsatu otvoren Food Truck Festival; Nudi obilje ukusne hrane, živu glazbu i dugoočekivani “šušur”!

Foto. Riportal

U Nugentovom parku ispred Trsatske gradine otvoren je 1. riječki Food Truck Festival

Od večeras pa sljedećih 25 dana moći ćete uživati u dobroj hrani, glazbi i opuštenoj zabavi. U parku su postavljene terase i kamiončići s pokretnim kuhinjama, a već oko 18 sati park se počeo puniti znatiželjnim posjetiteljima koji upravo uživaju u bogatoj ponudi.

Foto. Riportal

Podsjetimo, riječ je o jedinstvenom gastro eventu koji će osvježiti riječku street food scenu. Pregršt zanimljivih sadržaja ispunit će čak 25 dana trajanja festivala, uz naglasak na gastro delicije koje će se nuditi na devet lokacija.

Foto. Riportal

Cijeli Nugentov park je u funkciji festivala, a uz chill zone, posjetitelji će moći uživati i na sunčalištu s najljepšim pogledom na grad. Klinci i klinceze uživat će u Kids korneru uz niz zabavnih radionica, a oni nešto stariji moći će uživati u glazbenom programu.

Glazbeni dio Festivala za koji trenutak će otvoriti Super Cover band koji je zadužen za izvrsnu atmosferu, a uz slasne zalogaje i pokoju kapljicu osvježavajućih pića odlična zabava je zagarantirana!

Riportal
Riportal
Riportal
Riportal
Riportal
Riportal
Riportal
Riportal
Riportal
Riportal
Riportal
Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari