(FOTO & VIDEO) Pogledajte kako je bilo na Kontu na uspješnoj humanitarnoj akciji za cijepljenje pasa

Akciju je organiziralo riječko Društvo za zaštitu životininja a uz pomoć tombole i priloga sponzora prikupljena su sredstva – 4102,45 kn – za cijepljenje životinja

„Nijedan psić ovoga puta nije udomljen, no iskazan je interes za udomljavanje njih nekoliko“, rekli su nam organizatori akcije „Vau vau u Strigi“ koja je protekloga vikenda privukla velik broj znatiželjnika i ljubitelja kućnih ljubimaca na prostor pješačkog mosta iznad Rječine.

Veseli lavež pasa, muzika iz zvučnika, tombola “Uskršnje kolo” (za simboličnih 20 kn mogle su se osvojiti zgodne nagrade) ples i pjesma te mnogo razdragane djece bili su izvrsna atmosfera kreirana oko humanitarne akcije kojom su se prikupljala sredstva za cijepljenje pasa.

 

Organizatori su zahvalili „svim dobrim ljudima koji su došli i podržali ovu dobrotvornu akciju, sponzorima, ekipi koja je bila zadužena za dobro raspoloženje te svojim plesnim koracima oduševila okupljene!“.

A uspjehu akcije pripomoglo je osoblje Caffe bara Striga, TinyBizz Photography, prijatelji Udruge, donatori, sponzori, simpatizeri i građani koji su još jednom dokazali da obožavaju životinje.

Od sponzora je ranije prikupljeno 150 donacija koje su postale nagrade u „Uskrsnoj tomboli“, a svatko tko je zaigrao bio je i nagrađen. Zajedničkim snagama uspjeli su prikupiti 4102,45 kuna potrebnih za skorašnje obavezno godišnje cijepljenje azilskih pasa.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari