(FOTO & VIDEO) Pogledajte kako je bilo na Kontu na uspješnoj humanitarnoj akciji za cijepljenje pasa

Idi na originalni članak

Akciju je organiziralo riječko Društvo za zaštitu životininja a uz pomoć tombole i priloga sponzora prikupljena su sredstva – 4102,45 kn – za cijepljenje životinja

Oglas

„Nijedan psić ovoga puta nije udomljen, no iskazan je interes za udomljavanje njih nekoliko“, rekli su nam organizatori akcije „Vau vau u Strigi“ koja je protekloga vikenda privukla velik broj znatiželjnika i ljubitelja kućnih ljubimaca na prostor pješačkog mosta iznad Rječine.

Veseli lavež pasa, muzika iz zvučnika, tombola “Uskršnje kolo” (za simboličnih 20 kn mogle su se osvojiti zgodne nagrade) ples i pjesma te mnogo razdragane djece bili su izvrsna atmosfera kreirana oko humanitarne akcije kojom su se prikupljala sredstva za cijepljenje pasa.

 

Organizatori su zahvalili „svim dobrim ljudima koji su došli i podržali ovu dobrotvornu akciju, sponzorima, ekipi koja je bila zadužena za dobro raspoloženje te svojim plesnim koracima oduševila okupljene!“.

A uspjehu akcije pripomoglo je osoblje Caffe bara Striga, TinyBizz Photography, prijatelji Udruge, donatori, sponzori, simpatizeri i građani koji su još jednom dokazali da obožavaju životinje.

Od sponzora je ranije prikupljeno 150 donacija koje su postale nagrade u „Uskrsnoj tomboli“, a svatko tko je zaigrao bio je i nagrađen. Zajedničkim snagama uspjeli su prikupiti 4102,45 kuna potrebnih za skorašnje obavezno godišnje cijepljenje azilskih pasa.

 

 

Exit mobile version