(FOTO & VIDEO) RAZGLEDAJTE GA S NAMA: U Viškovu otvoren atraktivni caffe & night bar Infinity

Poveći caffe & night bar Infinity već na prvu plijeni svojim atraktivnim, modernim izgledom a povoljan dojam samo se pojačava ulaskom u prostor koji odiše ugodom pa se u njemu osjećate kao u svom dnevnom boravku

U samom centru Viškova, u Ulici Vozišće (prekoputa VTC- Viškovo) otvoren je uoči božićnih blagdana prošle godine (23. prosinca) atraktivni caffe & night bar Infinity.

Svojim pomno dotjeranim dizajnom prostora (eksterijera i interijera!) objekt „na prvu loptu“ osvaja pažnju kako svakog mještanina tako i namjernika, a kako se nalazi uz glavnu prometnicu nemoguće ga je – ne zamijetiti.

U urbanističkom smislu svakako predstavlja jedno osvježenje u vizuri Viškova odnosno reprezentativan objekt kakvim su se dosad mogla pohvaliti samo veća urbana središta.

Poveći caffe & night bar Infinity (370 kvadratnih metara površine!) već na prvu plijeni svojim atraktivnim, modernim izgledom a povoljan dojam samo se pojačava ulaskom u prostor koji odiše ugodom pa se u njemu osjećate kao u svom dnevnom boravku.

Ugostiteljski objekt zasigurno će dolaskom proljeća i toplijih dana izgledati još privlačnije jer će u punu funkciju zasad nekorištena velika terasa, a kako ističu suvlasnici Infinityja Mate Lukić i Ivica Ivušić objekt će tada doživjeti i svojevrsnu metamorfozu jer će se ukloniti pomični krov (!) i dio staklenih stijena koje sada odvajaju unutarnji od vanjskog prostora. I u tom slučaju prostor će zadržati sadašnju sjajnu akustiku čime se vlasnici ponose, jer i uz glazbu s kvalitetnog ozvučenja – provjerili smo – gosti mogu međusobno normalno razgovarati a da im ne smeta buka i da čuju jedan drugoga.

Kako objašnjavaju Mate i Ivica, Infinity je zasad zamišljen kao prostor ugode koji bi imao, nadaju se, funkciju omiljene gradske kavane u kojoj će ljudi u atmosferi posvemašnjeg hedonizma moći popiti kavu, poneko (egzotično) piće, „smootie“ po posebnoj recepturi i možda kušati nešto iz njihove slastičarske ponude. Zasad je to nekoliko vrsti kolača i štrudli iz vlastite proizvodnje koje priprema iskusna slastičarka.

Objekt je petkom i subotom otvoren nešto dulje, do 2 sata, a u te dane goste redovno zabavljaju ili live-bend ili DJ-jevi. Ukoliko pak ogladne, gosti mogu kušati i pomno složenu hladnu platu sa probranim sirevima, pršutom i slično.

Mještani Viškova ali i svi dobrodošli gosti-namjernici dobili su jedan reperezentativan objekt na ponos svih, a Mate i Ivica nadaju se da će i u budućosti opravdati visoke zahtjeve koje su postavili sami sebi.

https://www.facebook.com/infinity.caffe.2017/videos/141329073314901/

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari