ZABAVA SE NASTAVLJA: I ovog vikenda Riječani mogu uživati u LEGO® Festivalu

Ovog vikenda (28. i 29. svibnja) u Tower Centru Rijeka ponovo će se održavati maštovita natjecanja

Nasmijana dječja lica i LEGO® Festival obilježili su proteklog vikenda najveći riječki shopping centar, Tower Centar Rijeka.

lego1

U sklopu LEGO® Festivala koji se od 19. svibnja održava u Tower Centru Rijeka proteklog vikenda održala su se zanimljiva nagradna natjecanja za najmlađe! Posjetitelji su na 2., 3. i 4. katu Tower Centra Rijeka mogli razgledati i fotografirati brojne LEGO® izloške napravljene od LEGO kockica, u prirodnim veličinama, te u zabavnim natjecanjima i uzbudljivim igrama na 4. katu.

Tako su djeca i njihovi roditelji mogli uživati u igranju LEGO® kockicama i LEGO® DUPLO na 4. katu ispred ex Semerara te u nagradnim natjecanjima koja su se održavala u prostoru novootvorene HAPPY LAND igraonice (u prostoru bivšeg Semerara). Nagradna natjecanja bila su organizirana od 10 do 13 h te od 16 do 19 h tijekom oba dana vikenda, a zainteresirana djeca i roditelji su mogli osvojiti LEGO® nagrade u raznim zanimljivim igrama: ULOVI KROKODILA, IZGRADI NAJVIŠI TORANJ, NAĐI ZLATNU KOCKICU, NAPRAVI LEGO® FRIENDS SRCE ili su mogli jednostavno uživati u kreativnosti građenja LEGO® kockicama.

lego vikend

Ukupno je tijekom dana sudjelovalo nešto više od 400 djece, a mnogi su u nedjelju odlučili ponoviti svoj posjet LEGO® Festivalu.

Ako ste propustili protekli vikend – imamo dobru vijest: LEGO® zabava se nastavlja! Ovog vikenda (28. i 29. svibnja) u Tower Centru Rijeka ponovo će se održavati maštovita natjecanja, od 10 -13 i od 16-19 sati, pa vas Tower Centar Rijeka poziva da dođete u što većem broju i igrate se s nama.

Dodajmo i kako se na Facebook stranici Tower Centra Rijeka do kraja trajanja Festivala odvija nagradna igra u kojoj se, u suradnji s Baby Centrom, daruje LEGO® Architecture Louvre set. Da biste sudjelovali sve što se treba napraviti je objaviti fotografiju kraj nekog od izložaka u centru i poslati sliku u komentarima. Dobitnik se bira slučajnim odabirom te se objavljuje nakon završetka Festivala 9. lipnja

800X400_LEGO

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj