ZABLISTALA NA KORZU: Prelijepa tv-voditeljica Elena Jung zaštitno lice 12. Riječkih stepenica!

U šetnji Korzom društvo joj je pravila Manuela, sve uspješnija riječka manekenka. Obje, vrlo senzualne i opuštene, privlačile su poglede snimajući vizuale eventa i pozivajući na modne stepenice

12. Riječke stepenice, jedno od vodećih modnih događanja i naljepši ljetni modni event u Hrvatskoj održat će se 24. kolovoza u 20.30 sati na stepenicama pored Grand hotela Bonavia u centru Rijeke

Modni event koji oduševljava domaće i strane goste u srcu grada iz godine u godinu okuplja sve veći broj posjetitelja budući da je ulaz na modne revije slobodan.

Kao zaštitno lice ovogodišnjeg projekta u ulozi modela našla se Elena Jung, lijepa voditeljica na CMC televiziji i nekadašnja prva pratilja Miss Universe Hrvatske.

U šetnji Korzom, omiljenom okupljalištu u centru grada s kojeg puca pogled na kamene stube, društvo joj radi Manuela, sve uspješnija riječka manekenka.

Obje, vrlo senzualne i opuštene privlačile su poglede brojnih prolaznika snimajući vizuale eventa pozivajući na modne stepenice.

Urbane, ali opet vrlo elegantne, u haljinama hrvatske dizajnerice Vesne Pretković, u ritmu “grada koji teče” Elena i Manuela užurbano koračaju i pozivaju na dvanaesto izdanje Riječkih stepenica koje će kao i dosad prikazati najnovije kolekcije hrvatskih dizajnera!

Foto: Robin Pretković

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari