(FOTOGALERIJA) DJEDICA OBRADOVAO MALE KASTAVCE: Otvoren „Advent s najljepšim pogledom“!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Sreći okupljenih mališana nije bilo kraja kada je na Forticu stigao Djed Mraz s vrećom punom slatkiša

Danas poslijepodne u Kastvu je otvoren „Advent s najljepšim pogledom“. Riječ je o prvom izdanju manifestacije u organizaciji Grada Kastva i Turističke zajednice Grada Kastva.

Posebnost prvog izdanja “Adventa s najljepšim pogledom” je Adventski park Fortica u kojem će se odvijati brojni programi, uz posebnu ugostiteljsku ponudu.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Od danas pa sve do 31. prosinca Fortica će sjajiti adventskim sjajem i posjetiteljima ponuditi brojne glazbene programe. Ono što valja posebno naglasiti jest činjenica da će u programu sudjelovati veliki broj izvođača s područja Kastva te će tako dobiti prigodu dodatno se predstaviti domaćoj publici i gostima.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Svečano otvorenje Adventskog parka na Fortici održano je danas od 17 sati, uz glazbeni program i svečani trenutak paljenja lampica. Potom su oni najmlađi dočekali Djeda Mraza koji ih je pozdravio i darivao slatkišima. Već sutra, u nedjelju će se svi zainteresirani moći fotografirati s Djeda Mrazom a bit će organiziran i prigodan glazbeno-plesni program.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Mjesec prosinac će tako u Kastvu obilježiti brojna događanja i posebni ambijent. Adventski park bit će otvoren za posjetitelje svakodnevno i to radnim danom od 16,00 – 22,00 sata, a vikendom i blagdanom od 11,00 – 22,00 sata te će posjetiteljima ponuditi glazbene programe, ali i ugostiteljsku ponudu kastavskih ugostitelja koji će, u posebno postavljenim kućicama, ponuditi hranu i piće.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U kućicama će se pronaći ponuda Guitar caffe-a, Caffe bara Tin, Pizzerie Rustica, a zajedno će se predstaviti Udruga Belica i Oštarija Fortica, dok će posebnu ponudu tijekom adventskih događanja ponuditi Art Caffe, Guitar caffe, Kastav Pub i Cookie’s bar.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U dane pred sam Božić, kao i za vrijeme blagdana, valja najaviti i utrku Zimske lige trčanja, koncert Ususret Novoj uz klape s Kvarnera, kao i glazbenu radionicu Udruge Tororo koja se realizira u suradnji s Gradom Kastvom, TZ Grada Kastva, Jazz Time Festivalom i Tomastik Infeld Vienna. Na sam Badnjak održat će se i tradicionalno druženje građana uz prigodnu zakusku, a Glazbeno društvo Spinčići održat će koncerte u Crkvi sv. Jelene Križarice i u Školskoj sportskoj dvorani Kastav.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“Advent s najljepšim pogledom” veliko će finale doživjeti sad već tradicionalnim humanitarnim događanjem “Zadnje polne va Kastve” koje će okupiti brojen glazbenike i uz vrhunsku zabavu za posjetitelje, prikupljati donacije za humanitarnu pomoć najpotrebitijima.

https://www.facebook.com/rijecanin.rtl.hr/videos/1902808056701967/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari