OMILJENO ODREDIŠTE

Galerija | GASTRO PATROLA Posjetili smo Caffe Excelsior na Trsatu i uživali u njihovoj ponudi! Evo detalja…

Trsat je omiljeno okupljalište Riječana u sva godišnja doba. Ljepota tog riječkog kvarta nešto je posebno u odnosu na sve ostale u Rijeci.

Šetnju po Trsatu, uživanje u pogledu s Trsatske gradine, za vjernike molitvu na Svetištu Majke Božje Trsatske upotpunjunje opuštanje u divnom ambijentu i finoj kavici.

Upravo jedan takav kafić nedavno je otvoren u samom srcu Trsata – Excelsior caffe s ponudom homemade kolača i Carte D’Or sladoleda, između ostaloga.

U ponudi kafića možete pronaći caffe Excelsior po kojoj je kafić dobio ime. Tvornica kave nalazi se u Trstu i posluje od 1954. godine. Talijanska kavica je izrađena od vrhunskih sorti a osnovna baza je santos kava koja je ujedno i najbolja vrsta Arabice.

A uz kavicu možete uživati i u pet vrsta kolača koji se pripremaju u kuhinji. Ako ipak preferirane nešto slano, za vas imaju i ukusan tost!

Za slatkoljupce se prave kremšnite, fererro torta, torta od kave, voćna torta i torta sedam grijeha. Cijena svih kolača iznosi 25 kuna a iza 19 sati cijena torte smanjuje se na 18 kuna!

Osim tosta i kolača, za ove vruće ljetne dane u svojoj ponudi imaju izvrsne francuske sladolere Carte D’or koji su napravljeni od najfinijih sastojaka za savršeni desert. Okusi koje imaju u ponudi su: vanilija, čokolada, jagoda, bijela čokolada, čokolada lješnjak, pistaccio, straciatella, spagnola višnja, banana/čokolada, keks/slatko vrhnje, sorbet limun, sorbet malina i dr.

Ljetnu ponudu čini i ice coffee koji savršeno sjedinjuje okus kave i sočnih sladoleda, ali u planu je proširivanje ponude ovisno o gostima i godišnjim dobima!

U potrazi su za kadrovskim pojačanjem pa ako se želite priključiti njihovom timu, to možete napraviti tako da se osobno javite u kafić ili putem Instagrama.

Vidimo se u Caffe Excelsior!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari