LJETO NA TANJURU

Gastro-senzacija u centru Rijeke: Protiv ljetnih vrućina u poznatom restoranu ‘bore se’ novom sezonskom ponudom i bogatstvom okusa!

U srcu Rijeke, restoran Spago još jednom nas je iznenadio svojom sezonskom ponudom koja slavi bogatstvo okusa ljeta

Njihova nova jela donose dašak mediteranskih okusa i šarma, a mi smo imali priliku isprobati neke od najnovijih specijaliteta.

Smjestili smo se u ugodan i klimatizirani interijer, pobjegli od vrućina i radova u centru grada i isprobali zanimljiva jela.

Ovo su naši dojmovi!

Škampi na žaru ili na buzaru

Ljubitelji morskih plodova doći će na svoje s ovim škampima na žaru. Ova delicija savršeno je pripremljena, s naglaskom na prirodne okuse škampa, uz neodoljiv miris roštilja koji će vas odmah privući. Škampi na buzaru također su u ponudi za one koji preferiraju sočniji, bogatiji okus.

Salata Caprese

Kao idealan prilog uz škampe, preporučujemo osvježavajuću salatu Caprese. Ova klasična kombinacija svježih rajčica, mozzarelle i bosiljka, prelivena maslinovim uljem i balzamičnim octom, savršeno balansira bogate okuse.

Hladna salata od hobotnice i lososa

Za one koji traže laganije ljetno jelo, hladna salata od hobotnice i lososa pravi je izbor. Savršeno osvježavajuća i lagana, ova salata kombinira delikatne okuse hobotnice i lososa s povrćem, stvarajući harmoniju okusa koja će vas oduševiti.

Rižoto sa svinjskim fileom i suhim smokvama

Ljubitelji rižota bit će oduševljeni savršeno kremastim rižotom sa svinjskim fileom i suhim smokvama. Ovaj rižoto donosi savršen balans slatkih i slanih okusa, s nježnim komadima svinjskog filea i intenzivnim aromama suhih smokava.

Losos s pireom od graška i putanesco umak

Losos je uvijek dobar izbor, a u Spaghu ga poslužuju s kremastim pireom od graška i putanesco umakom. Ova kombinacija daje jelu svježinu i bogatstvo okusa koje će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

Bulguroto s povrćem i tofuom

Za vegane i one koji preferiraju biljne opcije, Spago nudi ukusno vegansko jelo – bulguroto s povrćem i tofuom. Ova zdrava i hranjiva kombinacija bulgura, svježeg povrća i tofuom zadovoljit će vašu želju za nečim laganim, a opet punim okusa.

Osim ovih jela, u sezonskoj ponudi su i jela poput: Vitello tonnato, hobotnica in forno s povrćem i krumpirom te njoki punjeni sa sirom u umaku od bifteka, zelenog papra i konjaka.

Restoran Spagho još jednom je dokazao da se s njihovom sezonskom ponudom isplati doći i uživati u svakoj žlici i zalogaju.

Ne propustite priliku isprobati ova fantastična jela koja slave bogatstvo mediteranske kuhinje!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari