MA, JE LI MOGUĆE?!

Iznenađujuću trik za još kremastiji pire: Cijenjeni chef ukazao na propust koji svi radimo i zabezeknuo internet

Idi na originalni članak

Ovu neobičnu metodu prikazanu u videu pogledalo je oko 11.000 ljudi, a mnogi kažu da je jedva čekaju isprobati

Oglas

VIDEO DANA

Kuhar Rob Nixon, kojega nazivaju australskim Gordonom Ramseyjem, otkrio je iznenađujuću tajnu izrade savršenoga pire krumpira – a trik je u namakanju oguljenih ljusaka krumpira u toplome mlijeku.

Kremastija tekstura i puniji okus

Nixon, koji stoji iza popularnoga YouTube kanala Nicko’s Kitchen, objasnio je da je trik za kremast i gladak pire oguliti krumpir i pomiješati ljuske s mlijekom u tavi na jakoj vatri. To omogućava da se okus krumpirove kože prenese u tekućinu.

Kada su se ljuske dobro namočile, krumpire prerežite na pola i kuhajte 15 minuta, prije nego što ga zdrobite i provučete kroz sito. Zatim uklonite sve tragove kvržica i krutina, a onda krumpir začinite maslacem, solju i paprom, a površinu prelijte procijeđenim mlijekom.

[iframe src=”https://www.tiktok.com/embed/v2/6820357049508039941?lang=en-US” name=”__tt_embed__v24256624468646892″ data-mce-fragment=”1″

Ljudi opčinjeni brzinom pripreme

“Dakle, kažete mi da vam nije potrebno sat i pol da napravite pire?”, “Volio bih da je moj pire spreman tako brzo, što radim pogrešno?!”, samo su neki od komentara ispod videa, koji je Rob objavio na TikToku.

Net.hr

Exit mobile version