Veliki eno-gastro festival: 4. WineRi uskoro na Gatu Karoline Riječke

FOTO: WineRi

Na festivalu izlažu prvenstveno vinari, ali i proizvođači rakija i likera, pršuta, suhomesnatih proizvoda, sira, maslinova ulja i čokolade 

WineRi jedini je eno – gastro festival ovakvog tipa u gradu Rijeci. Ove godine festival se održava 13. i 14. ožujka 2020. godine, od 13:00 do 20:00 sati na Gatu Karoline Riječke. Na festivalu će izlagati više od 70 proizvođača.

Već tri godine ovaj eno – gastro festival na jednom mjestu okuplja respektabilan broj izlagača koji će turističkom tržištu grada Rijeke i Kvarnera ponuditi svoje proizvode.

Na festivalu izlažu prvenstveno vinari, ali i proizvođači rakija i likera, pršuta, suhomesnatih proizvoda, sira, maslinova ulja i čokolade s područja Kvarnera, cijele Hrvatske te susjednih zemalja. Festival svake godine posjeti 50-ak akreditiranih novinara koji o festivalu i Rijeci pišu u Hrvatskoj i susjednim zemljama, 100-tinjak akreditiranih ugostitelja, hotelijera i trgovaca te oko 1000 posjetitelja.

WineRi je tako postao razlog za dolazak i boravak u Rijeci u periodu predsezone, što je podjednako pozitivno iskustvo za poslovne subjekte grada Rijeke kao i goste festivala, koji u ovom mirnijem periodu mogu u potpunosti uživati u opuštenoj atmosferi grada bez velikih turističkih gužvi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari