VEČERA ZA 5

Goranski tjedan ‘Večere za 5’: Ljubica skuplja recepte, no njezinim sastojcima dame nisu oduševljene

Umirovljenica Ljubica Zima iz Fužina ugostit će protukandidatkinje posljednjeg dana goranskog tjedna u ‘Večeri za 5’

U kultnu kulinarsku emisiju prijavila se zbog druženja, ali i slobodnog vremena kojeg ima otkako je u mirovini. Što će Ljubica poslužiti ekipi i hoće li Tamara uspjeti uzeti pobjedu ovog tjedna, pogledajte u ‘Večeri za 5’ od 17.45 sati na RTL-u!

“Za mene su godine samo broj jer ih imam jako puno! Energična sam, uvijek sam išla do kraja, za sve. Radim sve i svašta”, otkrila je Ljubica o sebi. “Mana mi je brzopletost, to mi jako smeta. Što god je bilo loše, uvijek sam sve bacala na valcer jer sam shvatila da se ne isplati nervirati”, dodala je. Ide na izlete sa svojom udrugom umirovljenika te ima niz hobija.

Večeru je odlučila spraviti od pudinga od vanilije, šunke, krastavaca, junetine, tjestenine, krumpira i majoneze. “Junetina je dobar izbor mesa, ne pripremam je često, ne jedemo mlade životinje mi kod kuće”, otkrila je Tamara. “Majoneza, ne koristim je nikako pa ne znam gdje će to staviti”, dodala je Dora. Alma i Tatjana razveselile su se krastavcima.

Hoće li Ljubica uspjeti uzeti pobjedu, ne propustite pogledati u ‘Večeri za 5’ od 17.45 sati na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari