ZA SVE ŽENE

Idući tjedan modna revija “Žena” u baru u središtu Rijeke

Foto: Facebook

U subotu 3. srpnja s početkom u 18 sati u sklopu ugostiteljskog objekta Kancelarija Bar u strogom centru Rijeke održat će se modna revija „Žena“

“Bit će to sve samo ne tipična revija, a na ideju za ovaj inovativni koncept došli su već prošle godine Suzana Mužić, kreatorica brenda Lillium i Kristijan Bečeić, vlasnik Kancelarija Bar-a, no zbog pandemije njegova je realizacija morala pričekati.”, izvijestili su organizatori revije.

Svoju sjedinjenu kreativnost ipak su uspjeli pokazati uređenjem unutrašnjosti bar-a za vrijeme lockdown-a kad su ju lutke odjevene u Lillium kreacije pretvorile u pravi modni izlog.

“Žena koja se osjeća dobro u svom tijelu lijepa je bez obzira na veličinu koju nosi, prigodu, stil i trendove, a upravo to želimo pokazati kroz modnu reviju koju će nositi žene različite dobi u kreacijama koje su pomno odabrane prema njihovoj osobnosti kako bi posebnost svake od njih još više došla do izražaja.”, dodaju organizatori.

Za posjetitelje događaja u pripremi su mnoga iznenađenja, a večer će biti popraćena glazbom uživo u izvedbi riječke grupe Duo Brutalero kao i promocijom pića. Goste će zabavljati i plesna supina RIDance, a svoje će modne komade predstaviti i Borša, Mara Li i Adriana Rajčić Design.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari