LJETNI PARTY

Iskusite ljeto u Hilton Rijeka Costabelli: U petak Sunset Pool Party uz glazbeno scenski spektakl

Što je ljeto bez partyja na bazenu uz zalazak sunca? Hilton Rijeka Costabella poziva vas na Sunset Pool Party koji će se održati u petak 26. srpnja od 19 sati u predivnom Sunce Pool Lounge-u

Vruće ljetne ritmove predvodi ponajbolji DJ i producent iz Švicarske DJ A.S. One, koji inače nastupa i zagrijava publiku prije koncerata najvećih svjetskih zvijezda kao što su Rihanna, Beyonce, 50 Cent, Jason Derulo, Drake i mnogi drugi. Na bini će se pridružiti DJ Boora iz Rijeke te posebna gošća na violini, Sanja aka Golden Noise iz Beograda koja će brojne goste i uzvanike očarati svojim glazbeno scenskim nastupum.

Party će dobiti dodatni dašak Južne Amerike za koje su zaduženi Passion Arte Performance, glazbeno scenski nastup plesača i plesačica iz Kolumbije.

“Pridružite nam se u Sunce Pool Lounge u Hilton Rijeka Costabelli 26. srpnja i uronite u nezaboravnu atmosferu uz zadivljujuće poglede.”, pozivaju iz Hilton Rijeka Costabella.

Detalji događaja:

  • Datum: 26. srpnja 2024.
  • Vrijeme: 19:00 – 00:00
  • Cijena ulaznice: 15 EUR (uključuje piće dobrodošlice)
  • Dress code: Ljetna elegancija
  • Rezervacija stola: 150 EUR (uključuje 1 bocu, ulaznice za 4 osobe)
  • VIP lounge: 300 EUR (uključuje 1 bocu i ulaznice za 8 osoba)

Ulaznice su dostupne online na entrio.hr

LINK ZA ULAZNICE:
https://www.entrio.hr/en/event/sunset-pool-party-hilton-costabella-19781

Rezervacije stolova na +385(0)916142206.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja