ZAŠTO NE PROBATI

Jeste li ikad pokušali izračunati broj svog datuma rođenja? Lako je, a otkrit će vam puno važnih informacija!

ILustracija: Unsplash

Datum rođenja je vrlo važan vodič za razumijevanje nečijeg dugoročnog ponašanja, jednako u prošlosti kao i u budućnosti

DATUM ROĐENJA

Datum rođenja jednostavni je zbroj znamenki datuma rođenja po gregorijanskom kalendaru.

Na primjer: 12. 7. 1955. 1+2+7+1+9+5+5= 30= 3+0= 3; Broj datuma rođenja je 3.

Ako je zbroj 11 ili 22, ne svodite ga dalje na jednu znamenku. To su brojevi datuma rođenja.

Datum rođenja je vrlo važan vodič za razumijevanje nečijeg dugoročnog ponašanja, jednako u prošlosti kao i u budućnosti.

* napomena! Ako vaš sveukupan zbroj, primjerice, ispadne 39, računa se ovako: 3 + 9 = 12. 1 +2 = 3. Dakle, vaš broj u tom slučaju je 3. Samo 11 i 22 postoje samostalno.

Broj 1

Usmjerite se na detalje i radite temeljito. Opskrbite se velikom duhovnom snagom i duboko udahnite jer je pred vama dugo teglenje. Život od vas traži vježbanje samokontrole i obuzdavanje nagona. Dopustite svojim mislima kretanje u raznim smjerovima.

Izbjegavajte kriviti druge, posebno kad ne postoje čvrsti dokazi za to. Sposobni ste nositi teret i patiti bez žaljenja ili okrivanja koliko vam je teško. Vaša sposobnost suzdržavanja bit će vam od koristi tokom života. Važno je da se oslonite na svoje jedinstvene talente i vještine, i težite najboljim, najuspješnijim rezultatima.

Broj 2

Vaša je želja živjeti unutar tijesno povezane grupe ljudi. Život nas uči kompromisu. Povremeno drugima prepuštate središnje mjesto na pozornici, kako bi napredovali, dok vi ostajete iza kulisa. Pouzdajte se u one koji su vam spremni dati neograničenu i bezuvjetnu ljubav i potporu.

Posjedujete urođenu sposobnost preživljavanja u teškim i neugodnim uvjetima i izuzetno ste prilagodljivi. Skloni ste biti uvučeni u situacije koje ohrabruju ovisnost i nemogućnost kontroliranja sudbine kao i da budete sami sebi šef. Tada ste uskraćeni za mogućnost samostalnog razmišljanja i slobodnog djelovanja.

Broj 3

Nude vam se brojne prilike za rad na različitim područjima, posebno umjetnosti. Postoje mogućnosti za postizanje razine duhovne cjelovitosti. Preporučuje se vježbati suzdržljivost i neizazivanje sudbine. Poduzimanje pogrešnog koraka može vas odvesti u teškoće i gubitka samopouzdanja.

Vrijedi biti organiziran, čak i kad je to u neskladu s vašom željom za spontanošću i djelovanjem prema osjećajima. Ako nešto zahtijeva planiranje unaprijed, popis ili dnevni raspored, učinite to! Struktura, organizacija, red i planiranje spriječit će dovođenje u teške situacije koje donose neželjene rezultate.

Broj 4

Strahovit napor potreban vam je kako biste postigli rezultate kojima se nadate. Preporučljivo je usmjeriti se na duhovno i unutarnje ja, a ne na vanjsko ponašanje i pravila pristojnosti. Povremeno, vaš osjećajni život završava neuspjehom i razočaranjem. Jaki, stabilni mentalni temelji iscjeljuju negativne osjećaje.

Sposobni ste za nagodbu i vježbanje samokontrole. Krajnosti u ponašanju neće vas dovesti do razvoja i zbog toga izbjegavajte krutost. Neka vas vodi intuicija, posvetite pažnju na ono što vam srce ima za reći. Ljudi nikad nisu sigurni u kojem smjeru život može poći.

Broj 5

Smjer vašeg života ukazuje na iznenađenja, promjene i nova iskustva. Želite istražiti, znati i iskušati što je moguće više. Vaši vas nagoni vuku prema posebnim i zanimljivim područjima. Nećete se odmoriti sve dok duboko ne zakopate u bit stvari – istražujući, uspoređujući i proučavajući njihove tajne.

Budite oprezni s nijansama i suptilnošću, naglasite ono što mora biti izraženo i umanjite sve što je negativno i rušilačko. Naučite kontrolirati svoja htijenja i želje, nastojeći da vas ne pometu osjećaji i trenutačni nagoni. Odnosi s najbližima pomoći će vam da upoznate unutarnjeg sebe.

Broj 6

Kod vas je na prvom mjestu pomaganje drugima. Naučite kontrolirati situaciju. Svaka akcija koju poduzmete, treba biti u učinjena u duhu ljubavi i sa željom za davanjem. Vaša sposobnost suosjećanja i poistovjećivanja s drugima je blagotvorna i služi vašim ciljevima.

To daje beskrajne mogućnosti preuzimanja zadataka i njihovog izvršavanja. Vaša sposobnost suočavanja s budućnošću bez straha, daje vam obnovljenu snagu. Zahvaljujući svom verbalnom umijeću, dobar ste pregovarač i veliki govornik. Želja da pomažete i budete dobar slušatelj onih u nevolji, rezultat je vaše sposobnosti voljenja.

Broj 7

Imate jedinstven pogled na život. Gledajte onkraj fizičkog svijeta na put kojim morate ići. Duhovnost tvori integralni dio vašeg života. Trebali biste što je više moguće težiti spiritualnom stilu življenja, provodeći vrijeme u dubokom razmišljanju, miru i meditaciji o tome što je duša i što je Stvoritelj.

Težite se istaknuti i specijalizirati na nekom određenom području, i sigurno ćete ostvariti uspjeh. Morate biti vrlo jaki na emocionalnoj razini i znati prihvatiti kritiku. Važno je da ste u vezi s okruženjem, da osjećate istinski ritam života uokolo sebe i ponašate se kao sastavni dio društva.

Broj 8

Imate moć kojom uzrokujete da se stvari događaju. Postavljate se u položaj autoriteta, višeg položaja i uspjeha, ali ste skloni zanemariti činjenicu kako vaša nemilosrdna trka za postizanjem ciljeva može smetati onima oko vas. Agresivnost vas neće nikuda odvesti. Budite zahtjevni u odgovarajućoj mjeri.

Posjedovanje velikog bogatstva smatrate sredstvom postizanja svih svojih životnih ciljeva. Suđeno vam je suočavati se s teškim situacijama koje povremeno uključuju pravu borbu. Njihova je namjera pomoći vaš razvoj, učenje lekcija i traganje za ravnotežom između fizičkog i duhovnog.

Broj 9

Vaša uvjerenja i ideali daju vam široki pogled na život. Ne usmjeravate se na detalje na mikro razini, već stvari radije sagledavate na makro razini. Vaša sposobnost razlikovanja žita od kukolja omogućuje vam imati sveobuhvatan pogled na život. Niste ograničeni niti uhvaćeni u standardne kalupe.

Sposobni ste razviti stvaralačko i originalno mišljenje i pridonijeti ljudskom razvoju. Vaše su mogućnosti beskrajne. Bilo bi mudro da se usmjerite na potrebe svog neposrednog okruženja, a onda postupno širite krugove sve dok cijelo čovječanstvo ne obujmite svojim pozitivnim energijama.

Broj 11

Posjedujete osobine broja 2, ali uvećane. Ovo je broj vizije. Težnja za uspjehom je važna, ali su ideali još važniji. Držite se načela poniznosti i unutarnjeg integriteta. Možete pružati nadahnuće onima koji vas okružuju. Međutim, zarobljeni ste neprekidnom potrebom za primanjem pozitivne povratne sprege i tapšanja po ramenu.

Ako toj potrebi dopustite da vas kontrolira, teško ćete ostvariti svoje uzvišene ciljeve, čije ispunjenje čini bit vašeg života. Samokontrola je najvažnija na cijelom putu. A na njemu vas prati stalna potreba za potpunim kontroliranjem života.

Broj 22

Sva su vaša sredstva usmjerena prema pomaganju drugima i pokazivanju zanimanja za njihovu dobrobit. Istovremeno, niste čvrsto uzemljeni u stvarnost. To se može očitovati u sklonosti da potonete u opsjenu i stvaranje svijeta mašte. Posjedujete

karakterne osobine koje vam omogućuju ostati na vrhu piramide. Vi određujete pravila igre: kako upravljati stvarima i dosegnuti zajedničke ciljeve. Liderske osobine koje posjedujete mogu oboriti s nogu brojno slušateljstvo, a vaši su govornički talenti visoko razvijeni. Temeljiti ste i odgovorni i možete neograničeno utjecati na društvo, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari