ISKRENO DIJETE

Klinac pisao o roditeljima u izolaciji: ‘Mama pije kavu za ručak, a nema ručka. Tata leži k’o trut…’

Foto: Facebook

Objava je odmah postala viralna. A komentari… oni su, kao i obično ispod ovakvih objava, genijalni

Život u karanteni nije nimalo zabavan i ljudi već sad polako pucaju zatvoreni u četiri zida. Neki rade stvari za koje dosad nisu imali vremena, a drugi od dosade ne znaju što bi. Jedan dječak vodio je bilješke o ponašanju svojih roditelja za vrijeme samoizolacije, a s njegovim zapažanjima mogu se poistovjetiti brojne obitelji u Hrvatskoj.

“Čudnost mame i tate. Mama se kasno digla. Pije kavu za ručak, a nema ručka. Korona je poremetila”, napisao je dječak te u nastavku opisao i tatu. “Gleda sad televiziju i leži k’o trut. Gleda na televiziji neke Engleze kako rade ogromnu fensi kuću. Obično zaspi kad popodne gleda televiziju”, dodao je klinac.

Bilješke mališana osvanule su na popularnoj Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca te u samo dva sata prikupile više od 2000 lajkova. Objava je odmah postala i viralna te je dosad podijeljena stotinjak puta. A komentari… oni su, kao i obično ispod ovakvih objava, genijalni.

“Već vidim najavu na TV-u kroz neko vrijeme: Danas prikazujemo legendarni hrvatski film ‘Tko leži, zlo ne misli’, nastao na temelju knijge ‘Dnevnik malog Perice u doba korone’”, “trutine opet na snazi”, pišu kreativni pratitelji spomenute stranice.
net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari