"NEMA ZIME" ZA GLADNE

KOSTRENA “Me Gusta” lansira hranu dronom i najavljuje cjelogodišnji rad dostave!

Idi na originalni članak

„Me Gusta Beach Food & Bar“ poslastice od sada su dostupne cijele godine

Oglas

Ovog četvrtka, promotivnim lansiranjem klope dronom, obilježit će se i službeni početak rada dostave „Me Guste“ cijele godine.

“Ljetna sezona od sada traje cijelu godinu – barem kada je u pitanju „Me Gusta Beach Food & Bar“ u Kostreni! Slasni burgeri, ukusni smoothiji, salate i jela s grilla stižu na vrata građana, od ovog četvrtka, u tren oka”, najavljuju iz popularnog lokala i napominju kako je sutrašnja dostava promotivnog karaktera, jer za sada – naravno – takav model dostave nije u svijetu ni u tehnološkom pogledu ni u zakonskim okvirima još zaživio – što ne znači da jednoga dana neće…

„Me Gusta“ je s radom počela 2014.godine, a samo dvije godine kasnije, svoja vrata otvara i u Kostreni gdje postaje popularno mjesto za top klopu i ispijanje all natural koktela. „Me Gusta“ sada proširuje ponudu na cjelogodišnje druženje.

Ovog četvrtka, lansiranjem prve dostave hrane dronom, obilježavaju početak cjelogodišnje dostave i ispunjavanje svih gurmanskih želja!

Tjedne dostave obavljat će od 10-22 sata, a za vikend svoju omiljenu „Me Gusta“ poslasticu možete naručiti od 13 pa sve do 22 sata.

Exit mobile version