KREĆE I ZABAVA

Kreću KVIZ i glazbena događanja u River pubu!

“77 dana tuge i žalosti. Da, upravo će toliko dana biti iza nas u srijedu otkako smo posljednji put održali kviz u River Pubu”, javljaju iz riječkog River puba

Čekanju napokon dolazi kraj. Covid 19, nadamo se, šaljemo u ropotarnicu povijesti, a vraćaju se kvizaška druženja srijedom.

River pub sezonu nastavlja uz mix kviz koji je pripremio čovjek koji je održao i posljednji kviz prije ove pauze, Domagoj iz Šibicara, a kviz će se sastojati od upravo 77 pitanja iz raznih kategorija kako bi nadoknadili tih 77 dana. #ostanidoma napokon mijenjamo s novim hashtagom: #vratiseuriver

 

Zbog epidemioloških mjera u kvizu može sudjelovati 15 ekipa, a ekipe će se po novome sastojati od minimalno 3, a maksimalno 4 osobe.

Prijaviti se možete na Facebook profilu River puba.

Nakon punih 82 dana nastavljaju se i svirke u River pubu!

Prvi nastup nakon duge karantene u Riveru imat će u petak 2 KRALJA!

Inače ih bolje poznajemo kao trio, ali kažu da ovaj treći nije još do kraja raspremio garažu, usavršio kulinarske vještine te snimio bar jedan uspješan TikTok plesni video, pa su ga odlučili ovog puta poštedjeti, što ne znači da će razina zabave biti imalo manja…

Mihael i Karlo svirat će Alice in Chains, Madonnu, The Police, Pink Floyd, Pepperse, Manu Chao, Nirvanu, Foo Fighterse, R.E.M., Belfast Food, Urbana i Laufere, te naravno Alena Vitasovića!

Početak zabave je u 21:30h, ulaz je free ali dođite na vrijeme kako bi zauzeli dobru poziciju.

Nakon petka i nastupa akustičnog rock dua 2Kralja, u subotu se putuje u u glazbene 80te prošlog stoljeća.

80ih je glazba bila neopterećena, vesela, plesna, šarena, eksperimentalna…Od disca i italo disca preko popa do rocka i elektronike. Tada su nastali i neki od najvećih bezvremenskih hitova poput Dancing with myself, Girls just wanna have fun, Sweet dreams, Take on me, Jump, Hungry like the wolf, Africa, Karma chameleon, Billie Jean, Another one bites the dust, Doctor Beat, Don’t you want me i mnogi drugi.

Dašak 80ih na netom proširenu terasu donosi DJ DOG koji je sve te hitove slušao još onda kada su izašli i koje je slušao tokom svojih prvih izlazaka po legendarnim opatijskim disco klubovima. Nema bolje osobe da smisli savršenu 80s playlistu za odličnu subotnju večer.

Ulaz je besplatan, dođite na vrijeme i ugrabite svoje mjesto, druženje od 21h do 02h.

RADNO VRIJEME:

– pon / uto / sri – od 07h do 00:00
– čet / pet – od 07h do 02h
– subota od 18h do 02h

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari