DETALJI ODMORA

Video | Kylie Minogue odmara u Istri: S prijateljima boravi u luksuznoj vili od 700 četvornih metara

RTL ekskluzivno doznaje da je popularna pjevačica odabrala vilu u okolici romantičnog Rovinja

Cijelom nizu svjetskih glumaca, pjevača i sportaša pridružilo se još jedno zvjezdano ime. Na odmor u Istru stigla je Kylie Minogue. RTL ekskluzivno doznaje da je odabrala vilu u okolici romantičnog Rovinja.

U sportskom izdanju i dignute kose pokazuje koliko je opuštena. Na vrata izlazi sama. Dostavljena joj je voda, ručak i lubenica.

Namirnice naručuje od lokalnih dobavljača, a dosad je već prošetala gradom i večerala u restoranu poznatog rovinjskog hotela.

”To nije prvi put da našu destinaciju posjećuju poznate osobe naravno kad one dođu kod nas traže diskreciju jer oni su tu u privatnom aranžmanu, boravili na svojim jahtama ili u nekom od naših najboljih hotela”, izjavila je Odete Sapač, direktorica TZ Rovinj.

U luksuznoj vili s pet zvjezdica i od 700 četvornih metara i bazenom, uređenoj u stilu Coco Chanel provodi najviše vremena. Društvo joj prave dobro raspoložene prijateljice i prijatelji glazbenici, pa se iz kuće veći dio vremena može čuti glazba.

Osim glazbe iz kuće se stalno može čuti glasan smijeh dakle atmosfera je odlična i opuštena baš kao što bude i navečer kad padne sunce, Kylie izlazi i odlazi u grad a kako doznajemo tako će biti i večeras.

”Jako je čudno to znati, ali je ugodno iznenađenje. jako smo sretni što smo susjedi Kylie Minogue”, rekli su Marinne Mathias iz Francuske.

”Ono što nas posebno raduje je da mi praktički preko njih dobijemo besplatnu promociju zato što oni obično preko svojih društvenih mreža objavljuju slike svojih putovanja”, kazala je direktorica TZ Rovinj.

Kylie je, kako doznajemo draga, pristupačna i nema nekih velikih zahtjeva. U Hrvatsku je stigla po prvi put i zbog posebnog ugođaja odabrala Rovinj, izvještava Petra Fabian Kapov za RTL.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari