MODERNO I DOSTUPNO SVIMA

Galerija | LC Waikiki stigao u Rijeku! U Tower centru otvorena reprezentativna trgovina popularnog modnog brenda

Danas u 10 sati svečano je prerezana vrpca na vratima trgovine LC Waikiki koja se po prvi put predstavlja kupcima na riječkom području

Jedan od vodećih svjetskih maloprodajnih lanaca, LC Waikiki, posebno popularan kod mlađih generacija, otvorio je reprezentativnu trgovinu koja se prostire na impozantnom prostoru što omogućava predstavljanje stotina i stotina artikala za žene, djecu i muškarce. Dakako, prevladavaju sezonski modeli, ljetna odjeća privlačnih boja, atraktivnih dezena i prihvatljivih cijena.

Već po otvorenju, nova trgovina izazvala je veliku pažnju kupaca.

Pogledajte video:

Neki su ostali iznenađeni novom ponudom u riječkom Tower centru, mnogi su došli ciljano, nakon šrto su čuli ili pročitali najave o otvorenju LC Waikiki trgovine u Rijeci. Naime, radeći s timom dizajnera iz cijelog svijeta i koristeći samo najkvalitetniji turski pamuk, LC Waikiki stvara odjeću koja je moderna, ali i dostupna svima.

Waikiki, jedan od vodećih globalnih modnih brendova, sa preko 1,200 trgovina u 58 zemalja diljem svijeta i na četiri kontinenta, sada je svoju prvu prodavaonicu otvorio u Rijeci. Treba istaknuti kako je povodom otvorenja trgovine u Tower Centru od 16. do 18. lipnja u tijeku sjajna 3+1 promocija – najjeftiniji od četiri kupljena artikla dobijete gratis!

LC Waikiki je poznat kao brend koji svojim kupcima nudi više opcija u bojama i veličinama od svojih konkurenata. U svakom trenutku u trgovinama LC Waikiki možete pronaći više od 40.000 različitih artikala u svim bojama i veličinama za sve članove obitelji – od beba, preko tinejdžera pa sve do žena i muškaraca. Uz njihovu liniju sportske odjeće, gotovo je nemoguće ući u njihovu trgovinu i izaći praznih ruku.

Osim po širokom izboru, brend je poznat po najboljem omjeru cijene i kvalitete na tržištu, kao i sniženjima i posebnim ponudama tijekom cijele godine.

Moto brenda je da svi zaslužuju odijevati se dobro te u tom duhu LC Waikiki nudi moderne kolekcije za sve članove obitelji i to po razumnim cijenama.

Nakon velikog uspjeha LC Waikiki branda u Zagrebu, Splitu i Vinkovcima na red je došla i Rijeka i to odmah sa dvije prodavaonice u razmaku od samo par dana – uskoro je planirano drugo otvaranje LC Waikiki trgovine, u Galeriji Bakar na Kukljanovu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari