JEDINSTVEN SUVENIR

Lokalpatrioti Rijeka pustili u prodaju hit maskicu s motivom morčića!

Foto: Lokapatrioti Rijeka
Iako su bili skeptični kakva će biti rekacija, komentari su – kažu – odlični, a ono najvažnije za njih, u manje od 24 sata prodano je već više od 100 komada!
Maska za lice “na morčića” napravljena je u zlatno-crnoj verziji. Morčić se smatra broj 1 riječkim suvenirom i nosi se duž istočne jadranske obale te od Slovenije do Dubrovnika!
Trenutno je pokrenut postupak registracije riječkog morčića pri Ministarstvu kulture RH kao kulturnog dobra našeg kraja. Čeka se samo potpis, koji je zbog korone na čekanju…
“Sve je to dio obilježavanja i predstavljanja Rijeke kao Europske prijestolnice kulture, gdje se kroz riječki identitet i povijest prezentira široj publici. Poslije dvoglavog orla s riječkom trobojnicom, grafika na temu morčića druga je po redu a već se radi marljivo i na novom grafičkom rješenju koje će uskoro biti prezentirano javnosti.”, ističu Lokalpatrioti Rijeka.
Ako vam se ovaj suvenir dopada, možete ga nabaviti u njihovu webshopu:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari