MALI RIJEČANIN MAURO USPJEŠNO OPERIRAN! Uz osmijeh dječaka, obitelj zahvaljuje svima koji su im pomogli!

Idi na originalni članak

„Hvala svima na podršci! Divni ste, Mauro svima kaže hvala!“, poručuje obitelj svim Riječankama i Riječanima, svima onima koji su svojom podrškom i humanitarnim prilozima pomogli da do nove operacije u Beču uopće dođe

Oglas

Mali Riječanin Mauro Barak uspješno je prošao kroz još jedan operativni zahvat na nozi u bečkoj klinici.

Vijesti su odlične, operacija je uspješno okončana, a obitelj je putem društvene mreže uputila zahvalu svima koji su pomogli dajući im podršku ili sudjelujući u nekoj od humanitarnih akcija (OVDJE) za prikupljanje sredstava za operaciju u Beču (OVDJE).

Operacija je prošla bez komplikacija. Jučer je za nas bio težak dan. Onaj osjećaj kada svoje dijete puštaš u operacijskoj sali… Neizvjesnost… Iščekivanje… Minute tako duge, vrijeme doslovno stane. Njegove suze i strah koje pokušava sakriti jer nas želi zaštiti. Tako mali, a tako veliki. Ljudi moji nema jačeg i hrabrijeg!! Onda ga gledaš na intenzivnoj, pod svim onim aparatima i ugledaš taj OSMIJEH. Nakon tako teške operacije on ima snage za osmijeh. Cijelo vrijeme toliko hrabar. Pohvalila ga je cijela smjena s intenzivne. Danas trpi jake bolove… Ali je jako, jako hrabar. Veliko hvala svima šta ste uz nas, Vaša pozitiva nas nosi. Mauru ste omogućili najbolje liječenje!! Puse od obitelji Barak.“, stoji u poruci obitelji  na stranici „Pomoć za malog Maura Baraka.

Exit mobile version