NE GLEDAJTE PRIJE JELA

MISLITE DA JE DOVOLJNO JEDNOM TJEDNO? Internetom se širi gnjusan dokaz zašto biste trebali usisavati – baš svaki dan

Foto: Pexels

Malo je reći da je ljude zgrozila količina prljavštine u ovome usisavaču

Jeste li i vi među onima koji pale usisavač samo vikendom? Možda vam se čini kako je to više nego dovoljno da vaš dom bude uvijek čist, ali odvratne fotografije koje se šire Facebookom uvjerit će vas da je to itekako premalo.

Jedna žena objavila je u Facebook grupi posvećenoj čišćenju fotografije na kojoj se vidi velika količina prljavštine koja se sakupila u usisavaču samo nekoliko dana nakon temeljitog čišćenja.  Autorica objave, inače iz Australije, napomenula je kako svoj dom zaista održava urednim i čistim, a ova fotografija samo dokazuje koliko je usisavanje bitna stavka u tome.

Foto: Facebook

Pazi na sve, ali ipak…

Napisala je da je dosad jednom tjedno usisavala tepihe, a ostale površine i nekoliko puta u tjednu. Također, kućni ljubimci većinu vremena provode vani, a ukućani nikada ne hodaju u cipelama. Trude se što više zatvarati prozore kako u kuću ne bi ulazila prašina.

Malo je reći da je ljude zgrozila količina prljavštine u njezinu usisavaču, a jedna žena komentirala je da usisava dom svaki dan, ali da se uvijek nakupi jednaka količina prljavštine.

Foto:Facebook

Prozore treba otvarati

“Također pazim da nitko ne hoda u cipelama, usisavam svaki dan, ali i dalje se nakuplja jako puno prljavštine. Nevjerojatno je što sve izađe iz tepiha”, dodala je. Neki su savjetovali da što više otvara prozore jer tako izlaze alergeni, bakterije, grinje i prljavština.

“Mislim da su to ‘mucice’ iz tepiha, a ne toliko prljavština”, napisala je druga žena, ali se složila kako svejedno treba usisavati svaki dan, prenosi Metro.

Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari