Mladić objavio oglas, traži djevojku bez korone: “Želim napraviti djecu”

PHOTO: Facebook

Jedan Zagrepčanin je odlučio da vrijeme koje mora provesti u kući zbog koronavirusa neće provesti sam pa je po gradu polijepio oglas u kojem traži korona negativnu djevojku staru između 23 i 32 godine

Naime, u oglasu objašnjava kako mu djevojka treba za zajednički boravak u karanteni i produkciju sa svrhom očuvanja ljudske rase.

„Korona sam negativan, a karakterno vrlo pozitivan. Volim životinje i boravak u prirodi. Volim čitati, pisati, razgovarati i plesati. Televiziju ne gledam, novine ne čitam. Obožavam se smijati jer smijeh je zdrav i izaziva suprotne emocije od straha i brige“, stoji u oglasu.

Kako bi bio siguran da će naći društvo u oglasu je dodao i usluge koje nudi, kao što su krečenje, sadnja cvijeća i vrtlarenje.

Također nudi sportsku masažu i snimanje dronom, a daje i instrukcije iz njemačkog. Radi li se o ozbiljnom oglasu ili šali zaključite sami.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari