POKRENI SE UZ S-BAR!

Na bajkovitoj plaži na Preluku ‘S bar’ i ovoga ljeta nudi besplatne kave, treninge s riječkim trenerima, koncerte i partyje!

“Čeka nas najaktivnije ljeto do sad!”, poručuju iz riječkog S bara. Organizatori u jubilarnoj 5. sezoni s ponosom najavljuju “najaktivnije ljeto u S baru do sada!”

Popularni riječki beach-bar – S Bar i ove ljetne sezone nastavlja s brojnim vikend-događanjima u kakvima ćemo moći uživati gotovo do samog kraja kalendarskog ljeta.

Jedna od najljepših uvala i plaža na širem riječkom području, ona na području Preluka ispod ‘S-zavoja’, već je godinama omiljeno odredište Riječana i gostiju koji kupanje u moru i sunčanje vole zaokružiti zabavljajući se u beach baru koji nudi probranu ponudu osvježavajućih pića, ugodnu opuštajuću atmosferu ali i ‘živu’ glazbu i partyje u večernjim i noćnim satima.

Treninzi s najboljim riječkim trenerima

“I dalje treniramo s najboljim riječkim trenerima a sve aktivnosti u i oko S bara su otvorene za javnost i potpuno besplatne”, poručuju organizatori programa i dodaju: “Naš cilje je osvještavanje lokalne zajednice o benefitima redovne tjelesne aktivnosti kao i upoznavanje sa sportovima koje nudi naše jedinstveno i prekrasno podneblje.”.

Svake subote od 9 sati svi zainteresirani mogu besplatno sudjelovati u funkcionalnim treninzima a prije treninga S bar časti sve sudionike besplatnom kavom.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Treninge će voditi 17 vrhunskih trenera iz lokalnih fitness centara. Sve je počelo već jučer kada su gosti S bara mogli vježbati uz Elmu Rekić (Fit by Elma).

Evo i rasporeda treninga za iduće subote ove ljetne sezone:

17.06. Marin Došen, Gim Gym
24.06. Toni Beletić, Fit for life
01.07. Patricija Matejčić, Active Rijeka
08.07. Marina Javorčić, Legacy Gym
15.07. Dino Oštrić, fitness trener
22.07. Sanjin Crnković, Active Rijeka
29.07. Aleksandar Miketa, Centar Miketa
05.08. Oton Bekafigo, Active Rijeka/Samo mišići
12.08. Ivan Babić, mobility specialist
19.08. Bojan Marčić, Fit Beat Kastav
26.08. Dino Molnar, Orange Movement
02.09. Viktoria Kršulj, Snatch
09.09. Marina Tkalčić i Marin Vičić, Eforea Hilton
16.09. Saša Rajnović, Guerilla Ketllebel
23.09. Dea Šimičić, Active Rijeka
30.09. Emanuel Ban, Iron Gym

Uz besplatne treninge, iz S bara ove godine najavljuju i brojne edukacije u vidu radionica i predavanja renomiranih stručnjaka iz našeg kraja.

Brojne edukacije u vidu radionica i predavanja

Tu su svjetski prvaci u ronjenju Vitomir Maričić i Petar Klovar, svjetski prvak u jedrenju na dasci Enrico Marotti, instruktori jedrenja Ivan Pucić i Ozren Blažina, penjač Vladimir Šoić, kineziologica Kristina Skroče, ultratrkač i fitness instruktor Pavle Kruljac, nutricionisti Neda Jokić i Vanja Đurica, trenerica Eni Delak, dopinški kontrolor u sportu i ronilački trener Jadran Rubeša i trener plivanja Petar Bralić.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Uz već nadaleko prepoznatu ugostiteljsku ponudu pića i koktela, na prekrasnoj lokaciji u mirnoj uvali sa šljunčanom plažom na samom kraju poznate riječke šetnice Costabella (100 m prije autocampa Preluk), u S Baru i ovoga ljeta nude intimne koncerte u kojima će moći uživati najširi krug ljubitelja dobre glazbe.

DJ Ivan Mastermix na velikom Partyju otvorenja

Ne treba propustiti i veliki Party otvorenja u subotu 17. lipnja kada će goste od 20 sati svojim jedinstvenim plesnim glazbenim odabirom zabavljati DJ Ivan Matermix, legendarno ime naše party scene.

Riječki DJ Ivan Mastermix, često (opravdano) nazivan i “ocem house glazbe” na hrvatskoj sceni, nakon stotina i stotina nastupa širom svijeta, okušavši se u različitim glazbenim (pod)žanrovima elektroničke glazbe, možda je i najpoznatiji po svojim mixevima elektroničke house ili lounge glazbe primjerene uživanju u ljetnim mjesecima, na plažama uz koktele i dobru vibru.

Za rezervacije stolova i info nazvati +385 99 8809 134.

Iz S Bara najavljuju još niz primamljivih glazbenih nastupa na prekrasnoj plaži ispod S-zavoja, o čemu ćemo vas pravodobno izvijestiti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari