OVO SE ISPLATI DOŽIVJETI!

Galerija | Na Lošinju godišnji odmor pretvorite u adrenalinsku avanturu uz Promal4rent. Kročite i zaplivajte gdje još nitko nije!

Želite li godišnji odmor provesti uzbudljivije nego inače te se vratiti kući prepuni novih iskustava i doživljaja? Vrijeme je da upoznate Promal4rent!

Otok Lošinj s pravom nosi naziv „otok vitalnosti“. Tu je moguće uživati u svježem zraku, bistrom moru i mediteranskoj klimi.

Upravo PROMAL4RENT pokušava spojiti sve blagodati otoka Lošinja povezujući ih u jedinstven doživljaj, uz određenu dozu adrenalina.

Promal4rent pruža uslugu iznajmljivanja sportskih automobila (Abarth 595 180HP), Vespa 50cc i 125cc, quadova Canam Outlander 450cc Max i jet-skija Seadoo GTX PRO 130HP kako bi gosti koji žele imati aktivan godišnji odmor mogli upoznati sve blagodati otoka kao i njegove skrivene ljepote.

Aktivniji odmor na „otoku vitalnosti“

Pružanjem navedenih usluga, koje korisnicima omogućavaju aktivniji odmor na „otoku vitalnosti“, Proma4rent se pozicionirao kao vodeći na tržištu.

Organizirane Quad ture sa najnovijim Canam Outlander vozilima uključuju obilazak onih dijelova otoka koje je nemoguće proći automobilom jer ovs vozila nude mogućnost offroad-a po šljunčanim i pješčanim stazama pokraj mora.

Ture traju tri sata i organizirane su u pratnji licenciranog vodiča. Ture nisu zahtjevne, veoma su lako savladive a prilagođavaju se potrebama pojedinaca svih uzrasta. Vožnja uključuje posjetu dvjema prekrasnim, skrivenim plažama na kojima je organizirana pauza i uživanje u bistrom moru. Premda postoji mogućnost da se turisti s ture vrate prašnjavi i blatnjavi no osmijeh na njihovu licu dokaz je kako se radi o uspomeni i iskustvu koje će pamtiti cijeli život.

Adrenalinske aktivnosti u moru

Osim Quad turi, Promal4rent nudi i adrenalinske aktivnosti u moru. Vodeni skuteri Seadoo GTX PRO 130HP, osim što su idealni za osvježenje tijekom vrućih ljetnih mjeseci, omogućuju jedinstven način istraživanje uvala i otočića oko Malog Lošinja.

I ova tura je prilagođena svima, od tura po otvorenom moru za one željne adrenalina, do smirenijih varijanti za obitelji s djecom. Na ovoj turi nerijetko je moguće sresti i pokojeg dupina koji često obitavaju u moru oko otoka.

Ako ste ipak osoba koja bi radije istraživala kopno, Promal4rent nudi mogućnost iznajmljivanja Vespe kojom je moguće krenuti u obilazak kako Malog i Velog Lošinj, tako i obližnjeg Cresa.

Dolazite li bez prijevoznog sredstava, Promal4rent pruža opciju dostave skutera i automobila na Lošinjski aerodrom kako biste čim prije započeli sa svojom avanturom.

Veliki interes stranih i domaćih gostiju

Koliko je ovakav sadržaj obogatio turističku ponudu na otoku Lošinju govori i interes gostiju koji se iz godine u godinu vraćaju na otok i koriste usluge Promal4rent-a.

„Zahvalni smo što smo uspjeli privući ljude i potaknuti ih na malo aktivniji godišnji odmor. Želja nam je surađivati i s ostalim hotelijerima na ovom području kako bismo našim gostima pružili dodatne sadržaje“, govore iz Promal4rent-a te zaključuju: „Uvijek imamo nove planove za budućnost te nam je za predstojeću sezonu cilj uvesti još nekoliko noviteta koji se baš ne nude na hrvatskom području“, govori nam naša sugovornica Karla Juras, koja je ujedno voditelj prodaje i marketinga.

(promo)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari