UMJETNOST UŽIVANJA

Galerija | Na lungomareu u Ičićima otvoren originalno uređeni Tabu lounge bar, spaja ugođaj kafića i umjetničke galerije!

S bajkovite terase na obalnoj šetnici možete uživati u omiljenim toplim napitcima poput kave, čaja ali i posebnih kava za sve one voljne eksperimentiranja

Postoji li išta ljepše nego dan započeti finom kavicom na prekrasnoj lokaciji? Kava nije samo napitak već poseban ritual. Ona je sinonim za druženje, opuštanje, uživanje, i nešto bez čega ne možemo!

Naš divni Kvarner zaista ima lokala u koje se s guštom vraćamo i uživamo, krajem svibnja je ugostiteljska ponuda bogatija za još jedan lijepi ugostiteljski objekt smješten na samoj šetnici, tik uz more!

Riječ je o Cocktail baru/Vinskim baru/Loungeu naziva Tabu lounge, smještenom na adresi Liburnijska ulica 17 u Ičićima.

Osim prekrasnog, umjetnošću inspiriranog interijera koji odiše elegantnošću i udobnošću, ono što nas je posebno dojmilo je terasa koja se smjestila na proširenju šetnice i pruža nevjerojatan pogled na Kvarnerski zaljev.

Kakav pogled!

S te bajkovite terase možete uživati u omiljenim toplim napitcima poput kave, čaja ali i mnogih posebnih kava za sve one voljne eksperimentiranja. U njihovoj ponudi se nalaze i mnoga druga pića poput popularnih koktela i ginova.

Ovo doba godine idealno je za uživanje u dugim šetnjama uz more, a mnogima će upravo Tabu lounge biti omiljena ‘stanica’ za odmor i uživanje uz fino osvježenje!

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari