DOLAZI DJ DADO

Na terasi riječke Azure će se održati popularni R’n’B Exclusive party

Poznati Riječki party brend RnB EXCLUSIVE ove subote 20.7.2024. radi urbani mega spektakl na ljetnoj terasi Azura Eat & Lounge smještenoj na 1. katu robne kuće RI. 

Brojni gosti, turisti i uzvanici će tako ove subote opet moći uživati vrhunskoj glazbi i klupskoj atmosferi na terasi Azure sa koje se pruža predivan pogled na more i Riječku luku.

Večer predvodi poseban gost za pultom DJ Dado iz Frankfurta, poznatiji kao MTV Blackbeat tour DJ koji će vas rasplesati sa raznom selekcijom RnB, Hip Hop, Reggeaton, Aftrobeat i Trap hitova.

Ovu urbanu večer zagrijava DJ Vicente Corza iz Zadra koje će vas uvesti novi “EXCLUSIVE RnB PERFORMANCE”, energični plesno scenski nastup profesionalnih plesačica i talenta koji zapaliti atmosferu u Azuri. 

Ekipi će se na bini pridružiti i posebne gošće iz Beograda sa nastupom iznenađenja.

Sastavni dio ove urbane noći u Azuri biti će prekrasni modeli RnB Honeys koje će smjestiti goste i dodatno podignuti uslugu i zabavu na višu razinu.

Posebnost ovog partya je i proslava rođendana vlasnika Azure, stoga očekujte brojna iznenađenja, scenske i “pyro” efekte.

Ovaj popularni party brend koji je zabavljao brojne generacije više od 15 godina te koji je svoja gostovanja proširio i izvan granica na gradove kao što je Zurich, Prag i Beč i koji je ugostio brojne izvođače, DJ i plesače iz regije i inozemstva a ujedno i stekao velik broj fanova i ljubitelja RnB, Hip Hop i Urban kulture, ove subote garantira nezaboravan provod u Azuri.

RnB EXCLUSIVE party počinje u 22:00 sa trajanjem do 4:00 ujutro, a ulaz je  besplatan.

REZERVACIJE STOLOVA: 0998339535 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari