PARTY OTVORENJA

NE PROPUŠTAMO! Popularni riječki beach bar sezonu zabave otvara nastupom DJ Ivana Mastermixa

Party otvorenja u S Baru na Preluku zakazan je za subotu 11. lipnja od 21 sat

Jedna od najljepših uvala i plaža na širem riječkom području, ona na području Preluka ispod ‘S-zavoja’, već je godinama omiljeno odredište Riječana i gostiju koji kupanje u moru i sunčanje vole zaokružiti zabavljajući se u beach baru koji nudi probranu ponudu osvježavajućih pića, ugodnu opuštajuću atmosferu ali i probranu ‘živu’ glazbu u večernjim i noćnim satima.

Riječ je o prelučkom S Baru koji je već otvorio svoju uobičajenu ugostiteljsku ponudu kupačima, a od subote 18. lipnja kreće i s ovoljetnom serijom atraktivnih glazbenih nastupa za još veće zadovoljstvo svojih gostiju koji će u večernjim i noćnim satima moći uživati u raznolikoj glazbi s naglaskom na partyje elektroničke plesne glazbe.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

A za party otvorenja nije se moglo bolje izabrati: legendarni riječki DJ Ivan Mastermix, često (opravdano) nazivan i “ocem house glazbe” na hrvatskoj sceni, nakon stotina i stotina nastupa širom svijeta, okušavši se u različitim glazbenim (pod)žanrovima elektroničke glazbe, možda je i najpoznatiji po svojim mixevima elektroničke house ili lounge glazbe primjerene uživanju u ljetnim mjesecima, na plažama uz koktele i dobru vibru.

To ne znači da – ako publika to bude tražila – Mastermix nije u stanju i ‘opasno zapržiti” pozivajući goste na ples!

Party otvorenja u S Baru na Preluku počinje u 21 sat, a nakon ukidanja epidemioloških mjera očekuje se odlična zabava do kasnih noćnih sati, ako ne i do – jutarnjih!

Iz S Bara najavljuju još primamljivih glazbenih nastupa na prekrasnoj plaži ispod S-zavoja, o čemu ćemo vas pravodobno izvijestiti.

NAGRADNA IGRA: A upravo vi možete dobiti i 2×2 koktela!

SVE ZNATE: Prst gore Facebook objavi, podijelite na Facebooku informaciju s prijateljima, u komentarima objave pozovite prijatelje s kojima ćete popiti koktele u subotu 11. lipnja – i to je to!

Imena sretnika znat će se 10. lipnja predvečer, ovdje i u komentaru ove Facebook objave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari