KRATKA I POSEBNA

Nisu Luka, Ivan ili Roko: Ovo je 50 zvučnih imena za dječake do četiri slova

Foto: Unsplash/K.W.

Tražiš kratko, ali posebno ime za svoju bebu? Žena.hr je izdvojila neka od najljepših zvučnih imena za dječake do četiri slova

Čestitamo, uskoro ćeš dobiti dječaka! Bez obzira jesi li upravo obavila ultrazvuk koji ti je otkrio ovu uzbudljivu vijest ili si već pri kraju svoje trudnoće, vrijeme je da odabereš ime za svog dječaka.

Mnogi roditelji traže ravnotežu između pronalaska jedinstvenog imena ili odabira imena koje je lako prepoznatljivo i neće biti teško izgovoriti ili napisati. Naravno, to se s vremenom može itekako promijeniti – neka imena imaju trajnu popularnost, druga su trenutno u trendu, a ona treća, za koja smo se mi danas odlučile – možda nisu tako popularna i česta, ali su posebna.

Ako za svog dječaka tražiš kratko i zvučno ime, na pravom si mjestu jer izdvojile smo ih čak 50 do četiri slova. Iako su Luka, Ivan, Roko, Toma ili Noa jednako lijepa imena, potrudile smo se pronaći ona malo neobičnija i ne toliko popularna, od tradicionalnih i starih imena do modernih i stranih koja sve više pronalaze svoje mjesto u odabiru hrvatskih roditelja, piše Žena.hr.

Alan
Aren
Arno
Arlo
Dan
Duje
Elio
Enio
Eol
Erik
Evan
Ezra
Gal
Han
Hugo
Ian
Isak
Ivor
Jan
Jona
Jon
Jug
Kai
Lars
Lav
Leo
Lean
Mak
Maro
Mark
Neo
Noel
Oleg
Oto
Pavo
Pio
Pjer
Relja
Roan
Rudi
Image
Sven
Tim
Tigo
Ugo
Vanja
Val
Vid
Vigo
Vili
Vito

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari