TIKTOK GORI

Nora je hit! Zbog prezgodne voditeljice Bosna i Hercegovina ne preskače vremensku prognozu: ‘Ista Adriana Lima’

Korisnici ove mreže oduševljeni su njezinim izgledom pa su izjavili i kako Nora zbog tamne kose i plavih očiju sliči slavnoj manekenki Adriani Limi

Voditeljica vremenske prognoze na bosanskoj-hercegovačkoj televiziji OBN, Nora Šahinpašić (20), zbog svog atraktivnog izgleda postala je hit na društvenim mrežama.

Ista Adriana Lima

Nora već godinu dana vodi vremensku prognozu na OBN-u, a korisnici TikToka napravili su kompilaciju isječaka, koji su pregledani više od milijun puta.

@100postobosanka "Učinkovita vremenska prognoza na televiziji temelji se na kvalitetnoj meteorološkoj informaciji i njezinu dopadljivom predstavljanju. U radu smo ponudili standarde izrade i predstavljanja vremenskog izvještaja kao na modernim TV kućama u svijetu, a ne na staromodan način kako to prakticiraju ostali mediji." #norasahinpasic #bosniaandherzegovina #obntelevizija #weathergirl #bosna #balkan #vremenskaprognoza ♬ Dale – Jala Brat & Buba Corelli & Hava

“Bosanska Adriana Lima”, “Ista je Adriana Lima”, “Zbog nje bih prognozu gledao svaki dan”, “Koliko je samo zgodna i lijepa”, “Prekrasna voditeljica”, samo su neki od komentara.

Isječke dijele ljudi diljem svijeta

Osim korisnika s Balkana, Norine isječke dijele i korisnici TikToka diljem svijeta.

@leoncio319

♬ sonido original – leoncio319

“Učinkovita vremenska prognoza na televiziji temelji se na kvalitetnoj meteorološkoj informaciji i njezinu dopadljivom predstavljanju. U radu smo ponudili standarde izrade i predstavljanja vremenskog izvještaja kao na modernim TV kućama u svijetu, a ne na staromodan način kako to prakticiraju ostali mediji”, napisali su ranije na službenom YouTube kanalu televizij, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari